12 Γυναίκες εξομολογούνται το χειρότερο πράγμα που άκουσαν από τους ανίδεους συζύγους τους, όταν ήταν έγκυες. - Fanpage

12 Γυναίκες εξομολογούνται το χειρότερο πράγμα που άκουσαν από τους ανίδεους συζύγους τους, όταν ήταν έγκυες.

H εγκυμοσύνη είναι μια μοναδική εμπειρία στη ζωή μας γυναίκας και ελπίζει ότι ο άντρας της θα βρίσκεται δίπλα της σε κάθε βήμα για να την στηρίζει. Μερικές φορές όμως οι άντρες είναι τόσο αδαείς για την διαδικασία που μπορεί να πουν και να κάνουν κάποια πράγματα που φτάνουν στο σημείο της αγένειας.

Εξοργιστικό

1

«Εκατομμύρια γυναίκες έχουν γεννήσει πριν από σένα και όλες είναι μια χαρά!» (shiann121)

Χωρίς ιδέα

3

Ο σύζυγός μου είπε: «Η μητέρα μου εργαζόταν μέχρι να με γεννήσει, ίσως πρέπει να κινείσαι περισσότερο. Πάντα έχεις ναυτίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;» Αυτή είναι η τέταρτη εμπειρία του με μια έγκυο γυναίκα και ακόμα δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. (bwab3)

Συγκρίσεις

4

Ο δικός μου είπε: «Η καισαρική τομή είναι χειρότερη με την σκωληκοειδίτιδα που έβγαλα;» Λάβετε υπόψη ότι έκανε την εγχείρηση λαπαροσκοπικά με τρεις μικρές τομές και του έβγαλαν την σκωληκοειδίτιδα και όχι έναν άνθρωπο! Είναι σα να σκέφτεται ότι «ξέρω πως είναι να γεννάς, πέρασα τα ίδια και χειρότερα». (Ende_WFL)

Τα αισθήματά του

5

Ο πρώην μου (και πατέρας του αγέννητου παιδιού μου) μου είπε χθες:

«Έχεις ιδέα πόσο δύσκολη είναι αυτή η εγκυμοσύνη για μένα;» και μου στέλνει μηνύματα του τύπου:

«Μου είναι δύσκολα όλα αυτά, δεν μπορείς να είσαι λίγο πιο υποστηρικτική;» (B_J_Bear)

Ευτυχώς έχει WiFi

6

«Η γέννα είναι κάτι τόσο φυσικό. Δε ξέρω γιατί οι γυναίκες το κάνουν τόσο μεγάλη υπόθεση. Χαίρομαι που το νοσοκομείο έχει δωρεάν wifi! Θα κάνω stream από το χειρουργείο!» (Allidmcc)

Γυμναστήριο

7

Ο άντρας μου λέει ότι βαριέμαι επειδή δεν θέλω να πάω στο γυμναστήριο μαζί του. Πονάω και μόνο που σηκώνομαι από τον καναπέ να πάω μέχρι την τουαλέτα. Λέει ότι βαριόμουν και πριν μείνω έγκυος και το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία. Λέει ότι βλέπει συνέχεια έγκυες γυναίκες να γυμνάζονται. [διαγραμμένη χρήστης]

Φωνές

8

Μια φορά βλέπαμε κάτι στην τηλεόραση, όπου μια γυναίκα είχε τοκετό και ο άντρας μου ρώτησε: «Γιατί όλες οι γυναίκες ουρλιάζουν τόσο πολύ κατά τον τοκετό; Είναι περιττό!» Συγγνώμη κιόλας, αν ενοχλούμε.(eggshelljones)

Ξενέρωμα

9

Ο άντρας μου μου είπε το πρωί, αφού του είπα ότι έχω διάθεση: «Είσαι σίγουρη ότι θες να κάνεις σεξ στις 30 εβδομάδες;» Όχι φίλε, πλέον δε θέλω. Και ευχαριστώ που μου γνωστοποίησες πως με βλέπεις. (signup333)

Τι γλυκός!

10

Ο πατέρας μου προς τη μητέρα μου ενώ εκείνη βάφεται στους 9 μήνες εγκυμοσύνης στην μικρότερη αδερφή μου: «Θα είναι θαύμα αν μοιάζεις έτσι όπως ήσουν παλιά.» (CharlieChuu)

Δεν είναι πρόβλημά μου

11

Το πρώτο τρίμηνο εγκυμοσύνης ήταν δύσκολο, μιας και πάσχω από αυτοάνοσες ασθένειες και τρομερή πρωινή ναυτία. Παραπονιόμουν για κάτι ή ζήτησα από τον άντρα μου να κάνει κάτι και αστειευόμενος μου είπε: «Είσαι έγκυος, δεν είσαι ανάπηρη.» Το βλέμμα που του έριξα, τον έκανε να μη ξαναπεί ποτέ κάτι παρόμοιο. (_Only_posers_die_)

Το πραγματικό μωρό

12

Ο άντρας μου βρισκόταν στο γιατρό για να κάνει ένα εμβόλιο, την ώρα που εγώ είχα τοκετό. Του έστειλα μήνυμα για να τον ειδοποιήσω και μου έγραψε: «Μπορείς να μαζέψεις τα πράγματα μου;» Μετά στο νοσοκομείο, ενώ περίμενα να μου κάνουν επισκληρίδιο, μου έλεγε συνέχεια πόσο πολύ πονάει το χέρι του από το εμβόλιο. (Newts_Niffler)

Υπερβολές

13

Ο άντρας μου με αγκάλιασε από πίσω ενώ ήμασταν ξαπλωμένοι, αλλά έπιασε το στήθος μου δυνατά. Και μιας και είναι υπερβολικά ευαίσθητα, με πόνεσαν πολύ και έσπρωξα το χέρι του μακριά, βγάζοντας μια κραυγή πόνου. Εκείνος αντέδρασε λέγοντας: «Μήπως υπερβάλλεις;» Εκείνο το βράδυ, κοιμηθήκαμε μακριά ο ένας από τον άλλον. (Crumpette)

Υποκρίσου ότι είσαι ανύπαντρη

14

Η αγαπημένη ατάκα του άντρα μου μετά τη γέννηση του γιου μας: «Τι θα έκανε μια ανύπαντρη μητέρα;» Μου έκανε αυτή την ερώτηση όποτε του ζητούσα βοήθεια για κάτι. (GenevieveLeah)

Το ψωμί

15

Μετά από μια άσχημη μέρα ναυτίας, ξύπνησα και ζήτησα από τον άντρα μου να μου φτιάξει μια φέτα ψωμί. Έβαλε μαρμελάδα χωρίς να αλείψει βούτυρο, αλλά ήταν πολύ ξερό για να το καταπιώ και μετά βίας έπινα υγρά. Έτσι του ζήτησα να μου φτιάξει μια άλλη φέτα. Πέταξε τη φέτα τελείως κομματιασμένη και μου φώναξε ότι δεν έχει χρόνο για αυτές τις μ@λακίες! Εντελώς τυχαία, κάθε φορά που έχω ναυτία είναι στη δουλειά και είναι σα να μη με πιστεύει ότι παθαίνω ναυτίες. (HiddenSecrets)

Credit: Warpedspeed

Αφήστε το σχόλιο σας: