14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν - Fanpage

14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να γεννήσει ένα υγιές μωρό. Είναι μια συγκλονιστική εμπειρία για κάθε μητέρα, που απλά δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Επιπλέον, η σύλληψη διδύμων είναι σαν το κερασάκι στην τούρτα.

Είναι υπέροχο να γεννηθούν ομοζυγωτικά ή ακόμα και διζυγωτικά δίδυμα. Ενώ υπάρχουν τεχνητές θεραπείες, όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF), επίσης υπάρχουν κάποιες διατροφικές αλλαγές και φυσικοί τρόποι για να συλλάβετε δίδυμα. Και είναι πάντα καλύτερο να υιοθετήσετε τις φυσικές μεθόδους.

Μάθετε 14 τρόπους για να μείνετε έγκυος με δίδυμα.

Κασάβα ή Μανιόκα (Αφρικάνικη γλυκοπατάτα)

1

Οι ρίζες του φυτού Κασάβα πιστεύεται ότι απελευθερώνουν την ορμόνη GnRH, που κάνει τον εγκέφαλο να πιστέψει ότι υπάρχει ανεπάρκεια οιστρογόνων. Έτσι απελευθερώνεται γοναδοτροπίνη, η οποία οδηγεί σε αυξημένο ρυθμό ωορρηξίας. Δεν έχει καμία παρενέργεια και μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες των διδύμων κατά 50%, και αν όχι, είναι πάντα καλό για βελτίωσης της γονιμότητας.

Γαλακτοκομικά προϊόντα

2

Οι γυναίκες που καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν κατά πέντε φορές μεγαλύτερη πιθανότητα για πολλαπλή εγκυμοσύνη ως αποτέλεσμα της διέγερσης των ωοθηκών.

Θηλασμός

3

Οι γυναίκες που θηλάζουν έχουν δέκα φορές περισσότερες πιθανότητες να συλλάβουν δίδυμα.

Αντισυλληπτικά χάπια

4

Το να μείνετε έγκυος αμέσως μετά τη διακοπή της αντισύλληψης, κάνει τις ωοθήκες να παράγουν περισσότερα ωάρια και να απελευθερώνουν παραπάνω από ένα ωάριο σε ένα κύκλο. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα σύλληψης διζυγωτικών δίδυμων.

Φολικό οξύ

5

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στη Σουηδία, η λήψη συμπληρωμάτων φολικού οξέος θα αυξήσει τις πιθανότητες σύλληψης διδύμων.

Πολλές εγκυμοσύνες

6

Αυτός είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε δίδυμα. Όσο περισσότερα παιδιά έχετε, τόσο πιο πιθανό είναι να συλλάβετε δίδυμα.

Οικογενειακό ιστορικό

7

Η ύπαρξη διδύμων συγγενών από την πλευρά της μητέρας μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες υπερ-ωορρηξίας και σύλληψης διδύμων.

Υπερ-ωορρηξία

8

Όταν απελευθερώνονται παραπάνω από ένα ωάριο στον κύκλο ωορρηξίας τότε αυξάνονται οι πιθανότητες για πολλαπλή εγκυμοσύνη.

Παχυσαρκία

9

Μια γυναίκα που είναι υπέρβαρη ή παχύσαρκη είναι πιο πιθανό να αποκτήσει διζυγωτικά δίδυμα, όχι όμως μονοζυγωτικά δίδυμα, σύμφωνα με σουηδική μελέτη.

Γλυκοπατάτες

10

Η γλυκοπατάτα είναι μία τροφή που μπορεί να καταναλωθεί για να επιτευχθεί υπερ-ωορρηξία.

Ρίζα Maca

11

Σύμφωνα με μια έρευνα, παρατηρήθηκε ότι η κατανάλωση της ρίζας Maca από γυναίκες, προκαλεί υπερ-ωορρηξία, αυξάνει τη γονιμότητα, και ισορροπεί τις γυναικείες ορμόνες.

Εγκυμοσύνη μετά τα 30 χρόνια

12

Η ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη (FSH) είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των ωαρίων πριν την απελευθέρωση τους από τις ωοθήκες. Τα υψηλότερα επίπεδα της FSH είναι απαραίτητα σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Μερικές φορές οι ωοθήκες θα αντιδράσουν υπερβολικά με αποτέλεσμα την απελευθέρωση των δύο ή παραπάνω ωαρίων.

Ανανάς

13

Με υψηλή περιεκτικότητα βρομελίνης στον καρπό του ανανά, μπορεί συχνά να βοηθήσει με σύλληψη διδύμων, ανεπίσημα. Επίσης συχνά συνδέεται με συσπάσεις και αποβολή.

Εξωσωματική γονιμοποίηση

14

Εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο εκτός του σώματος της γυναίκας, στο εργαστήριο. Μετά τη γονιμοποίηση και τα πρώτα στάδια ανάπτυξης του εμβρύου, γίνεται η μεταφορά του εμβρύου ή των εμβρύων στη μήτρα της μητέρας.

Μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερα από ένα έμβρυα στη μήτρα με την ελπίδα ότι το εμφύτευμα θα αναπτυχθεί και να γεννηθούν δίδυμα.

Πριν υιοθετήσετε κάποια διατροφή, συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: