15 Μύθοι για το σεξ που κάθε ενήλικη γυναίκα πρέπει να γνωρίζει. Το νο.2 είναι μεγάλο ψέμα! - Fanpage

15 Μύθοι για το σεξ που κάθε ενήλικη γυναίκα πρέπει να γνωρίζει. Το νο.2 είναι μεγάλο ψέμα!

Είστε έτοιμες να αναθεωρήσετε μερικά πράγματα που συμβαίνουν πίσω από κλειστές πόρτες; Αυτά είναι μερικά ψέματα που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει.

Το σεξ έχει να κάνει με την κυρίως πράξη

1

Στην πραγματική ζωή, το σεξ περιλαμβάνει πολλά πράγματα. Ένα ζευγάρι μπορεί να συζητάει, να κάνει ρομαντικά πράγματα και φυσικά να κάνει προκαταρκτικά πριν από το «κυρίως πιάτο».

Η μίμηση του πορνό είναι εύκολη

2

Ένας μέσος άντρας έχει διάρκεια 6 λεπτά στο κρεβάτι. Ενώ μπορεί το πορνό που βλέπετε να διαρκεί μια ώρα, στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Οι ταινίες για ενήλικες συνήθως γυρίζονται τμηματικά και επίσης δεν έχετε την ίδια σωματική κατάσταση και ευλυγισία με τους πρωταγωνιστές.

Αχόρταγη λίμπιντο

3

Οι άντρες δεν έχουν πάντα διάθεση για σεξ όταν είναι εξαντλημένοι ή δεν νιώθουν καλά ψυχολογικά. Μη ξεκινήσετε να αναζητάτε ατέλειες πάνω σας ή να κατηγορείτε τον εαυτό σας.

Η σεξουαλική ορμή είναι το μόνο που χρειάζεστε

4

Όλες οι κραυγές ευχαρίστησης που βγάζουν οι πρωταγωνίστριες στις ταινίες δεν είναι πραγματικές. Όπως και το γεγονός ότι αν πιστεύετε ότι ο άντρας πρέπει να έχει διάρκεια στο κρεβάτι.

Το BDSM είναι διασκεδαστικό

5

Μπορεί οι 50 αποχρώσεις του γκρι να φαίνονται ερωτικές, όμως το BDSM πονάει. Όμως δεν πρέπει να κατηγορείτε έπειτα τον σύντροφό σας για τον πόνο που σας προκάλεσε.

Ο οργασμός είναι το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία

6

Το 75% των γυναικών δεν φτάνει σε οργασμό με το σεξ. Ίσως χρειαστεί κλειτοριδικός ερεθισμός ή να βρείτε το σημείο G για να πετύχετε οργασμό.

Η σωματική σας κατάσταση έχει σημασία

7

Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια για το σώμα σας, αλλά το γυμνό σας σώμα είναι ικανό να «ανάψει φωτιές» στον σύντροφό σας.

Η ικανοποίηση και η απιστία είναι αλληλένδετες

8

Αν δεν ικανοποιείτε τον σύντροφό σας, θα βρει άλλη γυναίκα. Αυτό δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Αν σας έχει απατήσει, τότε πιθανόν δεν έγινε από την απόδοσή σας στο κρεβάτι. Μπορεί να μη σας αγαπούσε, να μη μπορεί να αντέξει μια μονογαμική σχέση κτλ. Πάντα θα είστε εξίσου καλή στο κρεβάτι όσο οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.

Το μόριό του πρέπει να είναι μεγάλο και μακρύ

9

Οι ταινίες για ενηλίκους σας παραπλανούν και έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Έχει σημασία μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. Από κει και πέρα έχουν σημασία και οι τεχνικές που εφαρμόζει.

Σεξ όλο το βράδυ

10

Κατά τη διάρκεια του μέσου όρου των 6 λεπτών, χάνετε μέχρι και 600 θερμίδες. Αυτό σημαίνει ότι πιθανόν να είστε και οι δύο εξαντλημένοι και θα κοιμηθείτε, αντί να συνεχίσετε όλο το βράδυ.

Οργασμός είναι…

11

Όπως δε θα κάνατε σεξ χωρίς προφυλακτικό, το ίδιο ισχύει με το λιπαντικό. Υπάρχουν φορές που ο κόλπος σας δεν είναι αρκετά υγρός και θα χρειαστεί λιπαντικό για μεγαλύτερη ευχαρίστηση.

Το να χάσετε τη παρθενιά σας είναι διασκεδαστικό

12

Η πρώτη φορά πιθανόν θα είναι και επώδυνη και ίσως έχετε ενοχές αν ήταν σωστό ή όχι. Καθώς όμως θα αποκτάτε περισσότερη εμπειρία, θα γίνεται πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο.

Το «βρώμικο» είναι ερωτικό

13

Βλέποντας ζευγάρια να παίζουν σε σιρόπι σοκολάτας, φράουλες και σαντιγύ είναι δελεαστικό, αλλά όταν έρθει η ώρα να το κάνετε ίσως καλύτερα να το αποφύγετε. Το φαγητό θα κολλάει και θα λερώσει το σώμα σας, κάτι που δεν είστε συνηθισμένοι. Αντί να νιώσετε επιθυμία για σεξ, θα τρέξετε στη ντουζιέρα πρώτα!

Τα σέξι εσώρουχα είναι απαραίτητα για προκαταρκτικά

14

Τα εσώρουχα σας κάνουν να δείχνετε σέξι, αλλά απαιτούν πολλά χρήματα. Είναι προτιμότερο να βάλετε τη φαντασία σας και να ενσαρκώσετε ρόλους, παρά να φορέσετε εσώρουχα.

Δεν μπορείτε να μείνετε έγκυος ενώ έχετε περίοδο

15

Η ωορρηξία μπορεί να συμπέσει με την εμμηνόρροια και το σπέρμα του συντρόφου σας μπορεί παραμείνει ζωντανό μέχρι και πέντε μέρες. Έτσι υπάρχουν πιθανότητες να μείνετε έγκυος ακόμα και κατά την περίοδο.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: