20 Φωτογραφίες από Μαμάδες με τις Κόρες τους την ώρα του Τοκετού. Η 5η και η 9η θα σας Καθηλώσουν! - Fanpage

20 Φωτογραφίες από Μαμάδες με τις Κόρες τους την ώρα του Τοκετού. Η 5η και η 9η θα σας Καθηλώσουν!

Προς τιμή της ημέρας της Μητέρας, θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτές τις συγκλονιστικές και συγκινητικές φωτογραφίες μητέρων που βοηθάνε τις κόρες τους να γεννήσουν. Οι φωτογραφίες προέρχονται από τη Διεθνή Ένωση Επαγγελματιών Φωτογράφων Γέννας και καταγράφουν κάθε βήμα του τοκετού, πριν και μετά. 

Κάποιες φωτογραφίες πιθανόν να φανούν ακατάλληλες, αλλά θα συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα, ότι αυτές οι όμορφες φωτογραφίες εκφράζουν τη μητρότητα. Εκ μέρους της ομάδας του fanpage, ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες!

1

“Έδειχνε τόση συμπαράσταση στη κόρη της που γεννούσε. Ήταν εκπληκτικά συγκινητικό και με έκανε να συγκινηθώ.”

2

“Η μητέρα (η γιαγιά) κρατάει τη κόρη της, καθώς ξεκινά να σπρώχνει. ”

3

“Αυτή η γυναίκα είναι ανύπαντρη μητέρα από επιλογή της (ο πατέρας είναι δωρητής) και η 81χρονη μητέρα στεκόταν σε όλη τη διαδικασία, από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι τη γέννα της. Αυτή η απόλυτη στιγμή τους.”

4

“Μια ιδιαίτερη στιγμή ανάμεσα στη νέα μαμά και τη νέα γιαγιά. Η γιαγιά της έλεγε πόσο περήφανη είναι για τη κόρη της. ”

5

“Όταν ανακοινώθηκε το φύλο του μωρού από το γιατρό, όλοι ενθουσιάστηκαν και άρχισαν να φωνάζουν ‘Είναι αγόρι!’ και αυτή η μητέρα έκλαιγε και κοιτούσε τη κόρη της με θαυμασμό και αγάπη.”

6

“Ο μπαμπάς ήταν διστακτικός, και έτσι η νέα γιαγιά ήταν ενθουσιασμένη που είχε τη τιμή να κόψει τον ομφάλιο λώρο του εγγονού της. ”

7

8

“Μπορούσες να νιώσεις την αγάπη μέσα στο δωμάτιο!”

9

10

“Η μητέρα της κόρης που γεννούσε πέταξε τη τελευταία στιγμή για τη γέννα. Με το που έφτασε πήγε αμέσως να βοηθήσει τη κόρη της. Η μητέρα είχε γεννήσει τη κόρη της πριν 30 χρόνια στο σπίτι.”

11

“Αυτή η φωτογραφία είναι μετά τη γέννα και η γιαγιά κρατάει τη κόρη της σε μια πολύ συγκινητική στιγμή για τις δυο τους. ”

12

“Τρεις γενιές δυνατών γυναικών.”

13

14

“Πρώτη φορά μητέρα και πρώτη φορά γιαγιά. ”

15

“Αυτή η φωτογραφία με συγκινεί ιδιαίτερα. Πόσο στοργικοί γονείς!”

16

“Η μητέρα της ταξίδεψε και έμεινε για εβδομάδες, περιμένοντας τη γέννα του πρώτου της εγγονού. Ήταν δίπλα στη κόρη της σε όλη τη διαδικασία του τοκετού. ”

17

18

19

“Αυτή η μητέρα κρατάει τη κόρη της, καθώς εκείνη κρατάει το μωρό της για πρώτη φορά.”

20

“Η αγάπη της μητέρας αντικατοπτρίζεται από τη δύναμη της κόρης της.”

Credit: boredpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: