3 Πρέπει και 3 Μη για το Πλύσιμο των Σoυτιέv που Πρέπει να Γνωρίζετε! - Fanpage

3 Πρέπει και 3 Μη για το Πλύσιμο των Σoυτιέv που Πρέπει να Γνωρίζετε!

Τα σoυτιέv είναι δύσκολη υπόθεση. Όχι μόνο είναι δύσκολο να τα διαλέξεις, να τα μετρήσεις και να τα φορέσεις σωστά, είναι επίσης δύσκολα και στο πλύσιμο. Είναι πολύ ευαίσθητα και πρέπει να πλένονται σωστά, έτσι ώστε να μην φθαρούν.

Όπως όλοι ξέρουμε δεν είναι και φθηνά. Γλιτώστε χρήματα, ενέργεια και σoυτιέv με αυτά τα Πρέπει και τα Μη γύρω από το πλύσιμό τους.

Τα Πρέπει: 

1 . Κουμπώστε τα  

Έτσι θα είναι πιο σταθερή η δομή τους και θα είναι πιο ανθεκτικά στο πλύσιμο.. Είναι πολύ σημαντικό, ειδικά εάν έχει και μπανέλες.

2. Διαβάστε την ταμπέλα

Δεν είναι όλα τα σoυτιέv το ίδιο. Κάποια θέλουν πλύσιμο στο χέρι, άλλα όχι. Τέτοιες πληροφορίες βρίσκονται στην ταμπέλα και καλό θα ήταν να τις κοιτάμε πριν κάνουμε οτιδήποτε.

3. Να τα πλένετε αρκετά συχνά 

Είναι κακό να μην θυμάστε την τελευταία φορά που το πλύνατε. Όπως και να το κάνουμε είναι ένα εσώpoυχο και είναι σημαντικό να το κρατάτε καθαρό.

Τα Μη:

1 . Μην τα περνάτε από στέγνωμα

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΣΤΕΓΝΩΜΑ. Είναι ο πρώτος κανόνας για τις ιδιοκτήτριες σoυτιέv. Καλύτερο είναι να τα αφήνετε να στεγνώνουν φυσικά.

2. Μην χρησιμοποιείτε λευκαντικό  

Είναι πολύ κακό. Ενώ κάποια σoυτιέv είναι πιο ανθεκτικά από άλλα, γενικά όλα φθείρονται μακροπρόθεσμα.

3. Μην τα βάζετε με χρωματιστά

Είναι πολύ πιθανό να βάζετε όλα τα χρωματιστά μαζί. Αλλά αυτό δεν συνίσταται για τα σoυτιέv, ανεξάρτητα από το χρώμα τους. Είναι καλύτερο να πλένετε όλα τα ευαίσθητα μαζί και να μην τα βάζετε με μεγαλύτερα και πιο σκληρά ρούχα.

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: