5 Χρυσοί Κανόνες για ένα Πλούσιο και Στητό Στήθος, ανεξάρτητα από την Ηλικία σας. Δώστε Βάση στον Τελευταίο! - Fanpage

5 Χρυσοί Κανόνες για ένα Πλούσιο και Στητό Στήθος, ανεξάρτητα από την Ηλικία σας. Δώστε Βάση στον Τελευταίο!

To όμορφο στήθος είναι το καμάρι κάθε γυναίκας και αντικείμενο θαυμασμού κάθε άντρα. Ωστόσο, αυτό το μέρος του γυναικείου σώματος είναι τόσο ευαίσθητο, που υπό την επίδραση διαφόρων παραγόντων μπορεί να χάσει εύκολα το στητό του σχήμα.

Οι παρακάτω συμβουλές θα φανούν χρήσιμες σε όλες τις γυναίκες. Λάβετε τις υπόψη και θα είστε σε θέση να διατηρήσετε ένα μονίμως ελκυστικό και όμορφο στήθος.

Χρησιμοποιήστε κρύο νερό

1

Το κρύο ντους μπορεί να μην είναι ευχάριστο, αλλά είναι πολύ χρήσιμο στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Εάν δεν τολμάτε να κάνετε μια τέτοια διαδικασία καθημερινά, χρησιμοποιήστε παγάκια ή κρύες κομπρέσες στο στήθος.

Κρατήστε σωστή στάση σώματος

2

Όταν καμπουριάζετε, όχι μόνο κάνετε το στήθος σας οπτικά να φαίνεται λιγότερο ελκυστικό, αλλά επίσης χαλαρώνετε τους μύες στο στήθος. Προσπαθήστε πάντα να κρατάτε τους ώμους ίσιους, καθώς κάνει καλό και στους μύες και την εμφάνισή σας.

Αποφύγετε την πίεση στο στήθος

3

Προσπαθήστε να μην κοιμάστε στο στήθος και διαλέξτε μέγεθος σουτιέν που είναι το σωστό σας νούμερο. Τα σουτιέν που ανυψώνουν φαινομενικά το στήθος και κάνουν το μπούστο πιο δελεαστικό, στην πραγματικότητα βλάπτουν τρομερά το στήθος. Όχι μόνο προκαλούν δυσφορία, αλλά εμποδίζουν και την κυκλοφορία του αίματος.

Γυμναστείτε σωστά

4

Το τρέξιμο, η αεροβική γυμναστική και σπορ με έντονη κίνηση κάνουν φυσικά καλό στο σώμα και την υγεία σας, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά επιβλαβή για το στήθος. Οι απότομες κινήσεις μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στους ευαίσθητους ιστούς. Ξανά έχει σημασία να διαλέξετε τη σωστή στήριξη, ένα αθλητικό σουτιέν. Ποτέ μην γυμνάζεστε χωρίς σουτιέν.

Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο

5

Η έκθεση στον ήλιο, ειδικά χωρίς αντηλιακό, προκαλεί ξηρότητα του δέρματος και απώλεια της ελαστικότητας. Το σολάριουμ ή τόπλες ηλιοθεραπεία στην παραλία, δεν είναι η καλύτερη ιδέα αν θέλετε να διατηρήσετε το στητό σχήμα του στήθους σας.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: