5 Πράγματα που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει Πριν Αγοράσει ένα Σουτιέν. Το 3ο το Κάνουμε ΟΛΕΣ Λάθος! - Fanpage

5 Πράγματα που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει Πριν Αγοράσει ένα Σουτιέν. Το 3ο το Κάνουμε ΟΛΕΣ Λάθος!

Πόσες από εσάς έχετε αγοράσει το απόλυτο σουτιέν που να εφαρμόζει ακριβώς στο στήθος σας; Η εύρεση του ιδανικού σουτιέν δεν είναι εύκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν με το πέρασμα των χρόνων το σώμα μας αλλάζει, άρα και το μέγεθος του σουτιέν.

Δείτε μερικά προβλήματα που παρουσιάζονται με την αγορά των λάθος σουτιέν και πως μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε:

1. Υπερχείλιση

1

Η υπερχείλιση του στήθους σας, όταν ο όγκος του στήθους είναι πάρα πολύ μεγάλος για το σουτιέν σας, μπορεί να χαλάσει την εμφάνιση της σιλουέτας σας και την ανάδειξη των φορεμάτων σας. Λύση: Αν ανεβείτε 1-2 μεγέθη στο μέγεθος της cup, θα γίνει καλύτερη κάλυψη στα στήθη σας.

2. Προεξοχή στην πλάτη

2

Αυτό το πρόβλημα συμβαίνει όταν το σουτιέν ολισθαίνει στην πλάτη και πιέζει τις πλευρές του σώματος. Παραδόξως, αυτό συμβαίνει όταν το λάστιχο είναι πολύ μεγάλο γύρω από το σώμα, δημιουργώντας την εμφάνιση του πίσω λίπους. Λύση: Ένα μικρότερο μέγεθος πλάτης και ένα μεγαλύτερο μέγεθος στην cup, θα εξασφαλίσει μια άνετη εφαρμογή στην πλάτη.

3. Χαλάρωση

Είναι φυσικό, όσο μεγαλώνουμε το στήθος να χαλαρώνει επηρεάζοντας τον όγκο και την αισθητική του στήθους σας. Λύση: Επιλέξτε ένα στυλ σουτιέν που θα σας βοηθήσει να δώσετε επιπλέον ανόρθωση. Ένα σουτιέν με ώθηση προς τα επάνω, είναι ιδανικό.

4. Στράπλες χωρίς στήριξη

3

Τα στράπλες σουτιέν έχουν την τάση να γλιστρούν προς τα κάτω, αναγκάζοντάς μας να νιώθουμε άβολα. Λύση: Αναζητήστε σχέδια με καλή πρόσφυση στο δέρμα – αυτά που διαθέτουν σιλικόνη, μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας.

5. Κενά

4

Τα κενά ανάμεσα στο στήθος και το σουτιέν, προκαλούνται επειδή το σουτιέν είναι πιθανότατα πιο μεγάλο από το στήθος. Λύση: Το μέγεθος και ο σχεδιασμός παίζουν μεγάλο ρόλο εδώ. Η σωστή μέτρηση μπορεί να αποκαλύψει ότι χρειάζεστε μικρότερο cup, αλλά μεγαλύτερη πλάτη για να καλύψετε σωστά το στήθος σας.

Όταν αλλάζετε συχνά νούμερο στο σουτιέν σας, σημαίνει ότι συμβαίνουν αλλαγές στο σώμα σας. Η φθορά σε τιράντες, ύφασμα και πλάτη, οφείλονται στις διακυμάνσεις του μεγέθους.

Credit: TipHero

Αφήστε το σχόλιο σας: