5+1 Σοβαροί Λόγοι που ένας Άντρας δεν μπορεί να Κουμαντάρει μια Δυναμική Γυναίκα. Προσοχή στον 3ο! - Fanpage

5+1 Σοβαροί Λόγοι που ένας Άντρας δεν μπορεί να Κουμαντάρει μια Δυναμική Γυναίκα. Προσοχή στον 3ο!

Ο ρόλος των γυναικών στην Αμερικανική κοινωνία, έχει αλλάξει δραματικά τις τελευταίες δεκαετίες. Οι γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες, κερδίζουν πολλά χρήματα.

Κερδίζουν σχεδόν το διπλάσιο, από αυτό που κέρδιζαν τη δεκαετία του 1960. Από το 1970, τα ποσοστά απασχόλησης των γυναικών σε τομείς όπως το δίκαιο, τη μηχανική και τα οικονομικά, έχουν φτάσει το 900%.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι εντελώς τέλεια από την άποψη των γυναικείων δικαιωμάτων. Αλλά αποδεικνύει ότι η σύγχρονη Αμερικανίδα, είναι κατά μέσο όρο στη καλύτερη κοινωνική θέση που ήταν ποτέ στην ιστορία.

Οι Αμερικανίδες ωστόσο, είναι πολύ πιθανότερο να είναι μόνες σήμερα. Ποιο είναι το πρόβλημα; Γιατί οι άνδρες δεν παντρεύονται τις δυναμικές γυναίκες;

Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο τύπος γυναίκας του 21ου αιώνα, μπορεί να είναι λίγο απωθητικός για τους άνδρες. Εδώ είναι 6 λόγοι που εξηγούν ακριβώς αυτό.

#1 – Οι δυνατές γυναίκες δεν χρειάζονται τους άντρες

1

Οι άντρες αισθάνονται επιτυχημένοι, όταν καταλαβαίνουν ότι κάποιος τους χρειάζεται ή όταν κάνουν μια κίνηση που το άλλο φύλο θα αναγνωρίσει. Παλαιότερα, ο άντρας μπορούσε να αισθανθεί σαν ένας ήρωας που θα προστατεύσει τη γυναίκα του. Σήμερα, πολλοί άντρες προσπαθούν να βρουν πως θα νιώσουν επιτυχημένοι με κάποιον άλλο τρόπο. Με άλλα λόγια, δεν βλέπουν τη θηλυκότητα σε κάποια που δεν χρειάζεται έναν ιππότη στο πλάι της.

#2 – Οι δυνατές γυναίκες δεν ανέχονται πολλά

Πριν χρόνια, ο άντρας του σπιτιού είχε τον τελευταίο λόγο σε κάθε τι που αφορούσε την οικογένειά του. Αυτό τη σήμερον ημέρα δεν συμβαίνει, ιδίως όταν κάποιος είναι παντρεμένος με μια δυναμική γυναίκα. Η έρευνα έχει δείξει, ότι στην πραγματικότητα οι γυναίκες κυριαρχούν στις σχέσεις πιο συχνά στις μέρες μας. Και γιατί όχι, από τη στιγμή που συμβάλλουν και σε μεγάλο βαθμό στο νοικοκυριό;

Φυσικά, πολλοί άνδρες παραμένουν παγιδευμένοι σε μια πατριαρχική νοοτροπία. Δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν σε μια ισχυρογνώμων γυναίκα και έτσι φεύγουν αποκαλώντας την τρελή.

#3 – Οι δυνατές γυναίκες είναι σεξουαλικά απελευθερωμένες

2

Πολλοί άντρες, επιθυμούν μια γυναίκα δυνατή στο σεξ. Όταν όμως την βρουν νιώθουν αμήχανα, διότι αυτή η γυναίκα δεν μένει ποτέ ικανοποιημένη. Ορισμένοι άντρες ζητούν μια γυναίκα που θα ανταποκρίνεται στις επιθυμίες τους, αλλά ταυτόχρονα θα μπορούν να την ελέγξουν όταν είναι εκνευρισμένη. Αυτό είναι λίγο δύσκολο στις μέρες μας.

#4 – Οι δυνατές γυναίκες έχουν υψηλές προδιαγραφές

Μια δυναμική γυναίκα που κερδίζει ένα καλό μισθό και μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της, έχει επιλογές. Δεν δέχεται να βγει με όποιον κόπανο της τύχει. Αυτή ξέρει καλά τι βρίσκεται εκεί έξω. Είναι πιστή, αλλά της είναι δύσκολο να καταλάβει όλες τις πλευρές του άλλου.

#5 – Οι δυνατές γυναίκες απαιτούν χώρο

3

Μια δυναμική γυναίκα δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν άνδρα να την ανακρίνει για το παρελθόν και τους έρωτες της, ή για ό, τι συζητά με τους φίλους της. Θα μπορούσε να μοιραστεί αυτά τα πράγματα, αλλά μόνο όταν αυτή αισθανθεί άνετα και θέλει. Η αλήθεια είναι, ότι οι άντρες συνήθως είναι πολύ ανασφαλείς. Θέλουν να ξέρουν τα πάντα για το παρελθόν της γυναίκας τους.

#6 – Οι δυνατές γυναίκες είναι πολύ πιστές

Οι δυναμικές γυναίκες ξέρουν τι θέλουν, για αυτό και έχουν μάτια μόνο για τον άνθρωπο με τον οποίο βγαίνουν. Παραδόξως, πολλοί άνδρες δεν μπορούν να το διαχειριστούν αυτό. Πιστεύουν ότι δεν το αξίζουν και φοβούνται. Αυτό που κάνουν είναι να φεύγουν από τη σχέση, αφού δεν αντέχουν τη δυναμικότητα της γυναίκας τους.

Credit: DavidWolfe

Αφήστε το σχόλιο σας: