6 Γυναίκες με Καμπύλες που έφεραν τα πάνω κάτω στο χώρο της Μόδας. - Fanpage

6 Γυναίκες με Καμπύλες που έφεραν τα πάνω κάτω στο χώρο της Μόδας.

H Lane Bryant, μια εταιρεία που παράγει ρούχα για εύσωμες γυναίκες,  ξεκίνησε τη προώθηση μιας καμπάνιας με το όνομα #ImNoAngel, που θέλει να δείξει ότι όλες οι γυναίκες μπορούν να φαίνονται ελκυστικές και ότι η ομορφιά βγαίνει σε όλα τα σχήματα και μεγέθη.

Αυτές οι κυρίες σίγουρα θέλουν να σταθούν στο ύψος τους δίπλα στους διάσημους Αγγέλους της Victoria’s Secret, που θεωρούνται ότι αντιπροσωπεύουν ένα περιορισμένο πρότυπο ομορφιάς και ελκυστικότητας, που είναι τόσο διαδεδομένο στον σύγχρονο κόσμο.  Εμείς στο fanpage παρά μόνο θαυμάζουμε αυτές τις κυρίες και την καμπάνια που ξεκίνησαν.

1

2

3

4

5

6

7

8

Η φωτογράφηση παρουσίασε εύσωμα μοντέλα, όπως την Ashley Graham, την Marquita Pring, την Candice Huffine, την Victoria Lee, την Justi ne Legault και την Elly Mayday. Επιπλέον, αυτά τα πληθωρικά μοντέλα έχουν ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια στα κοινωνικά δίκτυα με το hashtag #ImNoAngel, που συνεχώς αυξάνει σε δημοτικότητα.

Ενθαρρύνει γυναίκες με διαφορετικούς σωματότυπους και μεγέθη να δημοσιεύσουν τις προσωπικές φωτογραφίες τους και τις εμπνέει να αγαπήσουν το σώμα τους. 

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: