Κορίτσια ΣΩΘΗΚΑΜΕ: 3 Χρυσοί Κανόνες που θα σας βοηθήσουν να είστε ΠΑΝΤΑ σε θέση να διαλέξετε το Τέλειο Σουτιέν! - Fanpage

Κορίτσια ΣΩΘΗΚΑΜΕ: 3 Χρυσοί Κανόνες που θα σας βοηθήσουν να είστε ΠΑΝΤΑ σε θέση να διαλέξετε το Τέλειο Σουτιέν!

Όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν δυσκολία στο να βρουν το σουτιέν που να εφαρμόζει τέλεια. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές συμβουλές για να μάθετε τον σωστό τρόπο να επιλέγετε μόνες σας τα κατάλληλα σουτιέν.

1. Η λωρίδα

23

Ξέρατε ότι η λωρίδα που ενώνει το σουτιέν πρέπει να παρέχει περίπου το 80% της στήριξης; Είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικό να εφαρμόζει σωστά. Θα πρέπει να στέκεται ίσια, σε οριζόντια γραμμή με τα cups. Αν σηκώνεται, έχετε πάρει λάθος νούμερο. Επίσης, θα πρέπει να μπορείτε να περνάτε τα χέρια σας κάτω από το ύφασμα στο σημείο κάτω από τις μασχάλες.

Πάντα να κουμπώνετε το σουτιέν στα στα τελευταία γαντζάκια. Καθώς το σουτιέν φθείρεται και τεντώνεται, μπορείτε να το κουμπώνετε στα πιο μέσα γαντζάκια.

2. Οι τιράντες

24

Είναι δύσκολο να πετύχετε τις σωστές τιράντες. Δεν πρέπει να είναι χαλαρές, αλλά ούτε και πολύ σφιχτές. Ελέγξτε τις περνώντας τα δάχτυλα σας από κάτω και προσαρμόστε τις ώστε να είναι σφιχτές, αλλά στο σωστό μήκος. Να θυμάστε ότι η λωρίδα παρέχει την μεγαλύτερη υποστήριξη, αλλά οι τιράντες είναι το 20% της στήριξης.

3. Τα cups

25

Το πιο σημαντικό στην εφαρμογή των cup είναι να κάτσουν σωστά οι μπανέλες. Ελέγξτε και τις δύο πλευρές ώστε η μπανέλα να ακουμπά εκεί ακριβώς που τελειώνει το στήθος. Τα πλαϊνά του σουτιέν δεν πρέπει να φτάνουν πολύ ψηλά κάτω από τους ώμους και το κέντρο του σουτιέν δεν θα πρέπει να ξεκολλά ει από το στήθος.

Μόλις τσεκάρετε την μπανέλα, τσεκάρετε και τα cups. Θα πρέπει να γεμίζουν χωρίς κενά ή χωρίς να ξεχειλίζουν. Τέλος, είναι σημαντικό να ελέγχετε την αίσθηση. Όπως λέει η κοπέλα στο βίντεο, «Αν δείχνει καλό και το αισθάνεστε καλά, τότε είναι καλό!».

Δοκιμάστε διαφορετικά στιλ για να βρείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

Δείτε τα βήματα αναλυτικά στο βίντεο:

Credit: tiphero.com

Αφήστε το σχόλιο σας: