Γέννα Στο Σπίτι: Γυναίκα Αποφασίζει Να Γεννήσει Στο Σπίτι Και Μας Το Δείχνει Μέσα Από 11 Φωτογραφίες - Fanpage

Γέννα Στο Σπίτι: Γυναίκα Αποφασίζει Να Γεννήσει Στο Σπίτι Και Μας Το Δείχνει Μέσα Από 11 Φωτογραφίες

Γέννα Στο Σπίτι: Γυναίκα Αποφασίζει Να Γεννήσει Στο Σπίτι Και Μας Το Δείχνει Μέσα Από 11 Φωτογραφίες

Όλο και πιο δημοφιλής τρόπος να γεννήσει μια γυναίκα είναι η γέννα στο σπίτι το τελευταίο διάστημα. Αρκετοί ισχυρίζονται πως είναι καλύτερο και για τη μητέρα και για το παιδί. Η Alana Ferreira ήθελε να γεννήσει στο σπίτι, μέσα στο νερό με την βοήθεια της πρώτης κόρης της.

Μαζί ήταν και η Michele Pampanin, φωτογράφος, που είχε ήδη καταγράψει αρκετές γέννες. Αλλά αυτή η γέννα είχε κάτι ξεχωριστό, αφού η Luiza, η 1η κόρη της, και ο άντρας της ήταν εκεί για να παίξουν έναν ειδικό ρόλο.

3

Η Luiza είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα αποκτήσει καινούργιο αδερφάκι, όπως και η μητέρα της. Και τότε ξεκίνησαν οι συσπάσεις.

4

Όσο πλησιάζουν, ο πόνος γίνεται πιο έντονος. Αλλά έχει πολύ καλή ψυχολογία και όλα κυλάνε ομαλά.

5

Τότε, όταν η γέννα πλησίασε στην τελική ευθεία, είχε ήδη φτάσει στα όριά της. Αλλά ήρθε βοήθεια από ένα μέρος που δεν περίμενε.

6

Η μικρή Luiza μπήκε στη πισίνα για να βοηθήσει τη μητέρα της.

7

Έκατσε δίπλα της και της έδινε κουράγιο. Ξέρει πως η μητέρα της μπορεί να τα καταφέρει.

8

Η Alana μάζεψε τις δυνάμεις της, πήρε μια βαθιά ανάσα και τότε ήταν η ώρα…

9

Ο μικρός Benjamin γεννήθηκε!

10

Η Alana κρατάει τον μικρό της περήφανη. Της είναι δύσκολο να περιγράψει αυτό που νιώθει. Δεν νιώθει πια πόνο και είναι απλά χαρούμενη.

12

Αφού τον έπλυναν, τον έβαλαν κοντά στη μητέρα του, με τον ομφάλιο λώρο να είναι ακόμα συνδεδεμένος στον πλακούντα. Στις φυσικές γέννες, αυτά τα όργανα παίζουν σημαντικό ρόλο και δεν αποκόπτονται αμέσως, γιατί έχουν ακόμα πολλά θρεπτικά συστατικά για το παιδί.

14

11

Μία γέννα είναι πάντα εκπληκτική. Και ενώ πολλοί πιστεύουν πως δεν πρέπει να είναι μπροστά τα μικρά παιδιά, όσοι επιλέγουν φυσικές γέννες πιστεύουν το αντίθετο. Το βλέπουν σαν κάτι φυσιολογικό, κάτι το οποίο τα παιδιά δεν χρειάζεται να φοβούνται. Αντιθέτως, είναι ένα πολύτιμο μάθημα ζωής. 

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: