Κάνε ΑΥΤΟ το ΤΕΣΤ και μάθε αν τα μαλλιά σου είναι αρκετά υγιή για να τα βάψεις - Fanpage

Κάνε ΑΥΤΟ το ΤΕΣΤ και μάθε αν τα μαλλιά σου είναι αρκετά υγιή για να τα βάψεις

Αυτό το κόλπο θα σας πει αν τα μαλλιά σας είναι αρκετά υγιή για να τα βάψετε

Το να αλλάζει γνώμη μια γυναίκα είναι γυναικείο προνόμιο , οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι η τεχνολογία έχει κάνει την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά τόσο απλή.

Πράγματι, το να αλλάξεις χρώμα στις τούφες σου είναι παιχνιδάκι, σε σημείο που το να το παρακάνεις βάφοντας τα σε σημείο ώστε να τα καταστρέψεις είναι πανεύκολο.

Beautiful Brunette Woman. Curly Long Hair.

Ευτυχώς για μας, υπάρχει εύκολο τρόπος για να καταλάβουμε ένα τα μαλλιά μας είναι εντάξει για να τα βάψουμε ή αν απαιτείται κάποια θεραπεία μέχρι την επόμενη βαφή.

«Τραβήξτε ένα μέρος των μαλλιών απαλά και τεντώστε το ανάμεσα στα δάχτυλά σας», λέει η Elizabeth Maloy, στυλίστρια και ειδικός χρωμάτων στο Paul Labrecque Salon της Νέας Υόρκης.

«Προσθέστε μια σταγόνα νερό στην επιφάνεια του μέρους που τραβήξατε και δείτε πόσο χρόνο θέλει για να εξαφανιστεί. Αν το νερό απορροφηθεί σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, τότε το εξωτερικό στρώμα έχει υποχωρήσει και οι τούφες σας είναι πολύ κατεστραμμένες για να τις βάψετε σωστά.»

Αν δεν περάσετε το τεστ την πρώτη φορά, εκτός από το να αφήσετε τα εργαλεία που χρησιμοποιούν τη θερμότητα, η Maloy συστήνει δύο φορές τη βδομάδα θεραπεία με μαλακτική για να επαναφέρετε την υγεία στα μαλλιά σας.

Κάθε μερικές βδομάδες, δοκιμάστε το τεστ της σταγόνας ξανά – με λίγη πειθαρχία θα είστε έτοιμες για την αλλαγή που επιθυμείτε.

Credit: instyle.com

Αφήστε το σχόλιο σας: