Μία από αυτές τις τρεις γυναίκες είναι ήδη 63 ετών. Μπορείτε να καταλάβετε ΠΟΙΑ; - Fanpage

Μία από αυτές τις τρεις γυναίκες είναι ήδη 63 ετών. Μπορείτε να καταλάβετε ΠΟΙΑ;

Οι παρακάτω 10 φωτογραφίες, απεικονίζουν πραγματικές φωτογραφίες μητέρας-κόρης. Αλλά ποια είναι ποια; Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν! Ποιο είναι το μυστικό τους;

1.

1

Αυτή η οικογενειακή φωτογραφία δείχνει τις δίδυμες αδελφές Kaylan και Kyla Mahomes. Αλλά ποια είναι η τρίτη γυναίκα στην εικόνα; Είναι στην πραγματικότητα η 37χρονη μητέρα των δίδυμων, στα αριστερά.

2.

2

Είναι βέβαιο ότι εδώ είναι λίγο πιο εύκολο να τις ξεχωρίσουμε. Η γυναίκα στα δεξιά της φωτογραφίας είναι η Amber Riley – μαζί με τη μητέρα της Leslie. Οι δυο τους μοιάζουν τόσο πολύ, που κέρδισαν ακόμη και σε έναν διαγωνισμό με αυτή τη φωτογραφία.

3.

3

Ποια είναι η μητέρα και ποιες οι κόρες εδώ; Η φωτογραφία απεικονίζει τις δύο αδελφές Cayla και Cheyanne, με τη μητέρα τους Nikkia Griffith – η γυναίκα με τον κότσο!

4.

4

Η Polina Maximova, 28 ετών, είναι μια επιτυχημένη Ρωσίδα ηθοποιός. Στα αριστερά της, δεν είναι η δίδυμη αδερφή της, αλλά η 51χρονη μητέρα της Svetlana.

5.

5

Στα δεξιά της φωτογραφίας είναι η 19χρονη Navya Naveli Nanda, εγγονή δύο διάσημων ηθοποιών του Bollywood. Κοντά της, στα αριστερά της, βρίσκεται η 43χρονη μητέρα της Shweta.

6.

6

Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε την 41χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Evelyn Lozada (αριστερά) μαζί με την 24χρονη κόρη της Shaniece (δεξιά).

7.

7

Ομοιότητα που μπερδεύει: η 16χρονη Katelynn Jensen με τη μητέρα της Kristine (στα δεξιά).

8.

8

Εντάξει, τώρα γίνεται πολύ δύσκολο: ένα από τα τρία κορίτσια σε αυτή τη φωτογραφία είναι η μητέρα των άλλων δύο και είναι 63 ετών! Είναι στην πραγματικότητα η γυναίκα στη μέση. Στα δεξιά και αριστερά της, μπορείτε να δείτε τις κόρες της Lure (41) και Sharon (36).

9.

9

Μητέρα και κόρη, και οι δύο αυτές γυναίκες είναι αστέρια του YouTube με κοινό κανάλι. Η κόρη, 25χρονη Imani (αριστερά), φαίνεται εντυπωσιακά όμοια με την 48χρονη μητέρα της Susan Evans.

10.

10

Με την κόρη Carly και τη μητέρα της Carla Caldwell-Richmeier, πρέπει επίσης να κοιτάξετε πολύ προσεκτικά. Αν και θα μπορούσαν εύκολα να τις περάσουν για αδερφές, η Carla (δεξιά) είναι μερικά χρόνια μεγαλύτερη.

Αυτές οι μητέρες, φαίνεται να έχουν βρει το ελιξίριο της νεότητας. Και οι κόρες τους πρέπει να χαίρονται, γιατί πιθανότατα έχουν κληρονομήσει τα γονίδια των μητέρων τους – έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς θα μοιάζουν με το πέρασμα των χρόνων.

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: