Ναι, μπορείτε να βαφτείτε μόνο με ένα καφέ κραγιόν! - Fanpage

Ναι, μπορείτε να βαφτείτε μόνο με ένα καφέ κραγιόν!

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μυστικό ομορφιάς που κάνει το μακιγιάζ σας πιο εύκολο.
Μπορεί να νομίζετε ότι το να βάλετε κόκκινο κραγιόν σε διάφορα σημεία του προσώπου σας δεν θα βγει και πολύ σε καλό, αλλά βγαίνει!

Αφού χρησιμοποιήσει κρέμα BB σαν βάση του μακιγιάζ, μάσκαρα και σκιά για τα φρύδια, το μοντέλο χρησιμοποιεί ένα καφέ κραγιόν για να δημιουργήσει ένα τέλειο λουκ.

3

Πρώτα κάνει contouring απλώνοντας καφέ κραγιόν στο πρόσωπο. Έτσι δίνει σχήμα στο πρόσωπο και τονίζει τα χαρακτηριστικά. Βάλτε στις άκρες της μύτης, κάτω από τα ζυγωματικά, στις ρίζες των μαλλιών, κάτω από το κάτω χείλος, και στο σαγόνι. Με ένα πινέλο, απλώστε το.
4

Μετά απλώστε το καφέ κραγιόν στα μάτια. Αν και ακούγεται τρελό, πραγματικά κάνει δουλειά. Βάλτε κραγιόν στα μάτια ακριβώς κάτω από το φρύδι. Μετά απλώστε το με τα δάχτυλα.

5

Θα χρειαστείτε ένα πινέλο για λεπτές γραμμές για το επόμενο βήμα. Βάλτε στις πάνω και τις κάτω βλεφαρίδες καφέ κραγιόν με το πινέλο. Έτσι θα τονίσετε το βλέμμα σας. Το χρώμα θα φαίνεται πιο σκούρο στις βλεφαρίδες από ότι στο υπόλοιπο βλέφαρο.

Τέλος: βάλτε κραγιόν στα χείλη σας! Περάστε πολλές στρώσεις και τελειοποιήστε το πιέζοντας τα χείλη σας σε ένα κομμάτι χαρτί.

6

Απίθανο, έτσι;

7

Credit: jumblejoy.com

Αφήστε το σχόλιο σας: