Όταν Κοινοποίησε μία Φωτογραφία της, όλοι την έκραξαν για την Τριχωτή Κοιλιά της. Η Απάντηση όμως, ήρθε από... - Fanpage

Όταν Κοινοποίησε μία Φωτογραφία της, όλοι την έκραξαν για την Τριχωτή Κοιλιά της. Η Απάντηση όμως, ήρθε από…

Χτες ανεβάσαμε ένα άρθρο για το πως βλέπουν οι άντρες τη γυναικεία τριχοφυΐα. Κάποιοι τις λατρεύουν, κάποιοι τις μισούν και κάποιοι απλά δεν νοιάζονται.

Συνήθως όταν ανεβάζει μια γυναίκα φωτογραφία με τα εσώpουχα, όλοι οι άντρες τρελαίνονται και την ενθαρρύνουν να ανεβάσει και άλλες.

Όταν όμως μία κοπέλα με το όνομα Suraiya ανέβασε φωτογραφίες της με τα καινούργια ρούχα που είχε πάρει, δέχτηκε πολύ αυστηρά σχόλια και από άντρες και από γυναίκες.

Γιατί; Επειδή είχε αρκετή τριχοφυΐα στο στομάχι.

3

Από τότε έχει λάβει αρκετά μηνύματα που της λένε πόσο αηδιαστική είναι αυτή η φωτογραφία.

Δείτε κάποια παραδείγματα από το πόσο επικριτικοί μπορούν να γίνουν οι χρήστες του διαδικτύου.

4

Αφού έλαβε αυτά τα μηνύματα, ξεκαθάρισε το λόγο που ανέβασε αυτές τι φωτογραφίες. Ήθελε να δείξει ότι νιώθει άνετα με τον εαυτό της και ότι ήταν περήφανη για την εμφάνισή της.

5

Αλλά η επίθεση των επικριτών της ήταν τόσο έντονη, σε βαθμό που κατηγορούσαν τη φυλή της, που αναγκάστηκε να απαντήσει στα σχόλιά τους.

6

“Αφήστε με να είμαι τριχωτή και με αυτοπεποίθηση. Ξέρω πιο πολλά για την κουλτούρα μας από ότι φαντάζεστε. Μην τολμήσετε να πείτε κάτι άσχημο ξανά.”

Τώρα πολλές γυναίκες έχουν πάρει το μέρος της Suriaya και την υποστηρίζουν, λέγοντας ότι είναι πανέμορφη όπως είναι.

7

8

9

10

11

12

Και η Suraiya ήταν πολύ χαρούμενη από την υποστήριξη που δέχθηκε από τις άλλες γυναίκες.

13

Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει ότι εμφάνιση θέλει. Εκείνη λέει για όλα τα υποστηρικτικά μηνύματα:

“Για κάθε επικριτικό μήνυμα, πήρα και ένα μήνυμα αγάπης. Και άξιζε τον κόπο. Πιστεύω οι γυναίκες πρέπει να κάνουν ότι θέλουν. Κανείς δεν θα πρέπει να καθορίζει το τι είναι σωστό.”

“Έχω κουραστεί να βλέπω γυναίκες να νιώθουν αβοήθητες μέσα στο ίδιο τους το σώμα. Το σώμα μας ανήκει σε εμάς, όπως και οι επιλογές που κάνουμε .”

Suraiya μείνε πάντα έτσι!

Credit: viralthread.com

Αφήστε το σχόλιο σας: