Παντρεμένη 32χρονη μάνα λέει πως οι κρυφές εξωσυζυγικές της σχέσεις έχουν σώσει τον γάμο της - Fanpage
ΓΥΝΑΙΚΑ

Παντρεμένη 32χρονη μάνα λέει πως οι κρυφές εξωσυζυγικές της σχέσεις έχουν σώσει τον γάμο της

Τα περισσότερα ζευγάρια αναζητούν συμβουλές για να σώσουν έναν κατεστραμμένο γάμο, αλλά μία γυναίκα έχει υιοθετήσει μια λιγότερο ηθική στάση για να σώσει το γάμο της.

Η 32χρονη Layla από την Canberra, είναι παντρεμένη για 10 χρόνια με τον σύζυγό της και αναζητά τακτικά εξωσυζυγικές σχέσεις σε μια προσπάθειά της να διατηρήσει το γάμο της «σε καλό…


Τα περισσότερα ζευγάρια αναζητούν συμβουλές για να σώσουν έναν κατεστραμμένο γάμο, αλλά μία γυναίκα έχει υιοθετήσει μια λιγότερο ηθική στάση για να σώσει το γάμο της.

Η 32χρονη Layla από την Canberra, είναι παντρεμένη για 10 χρόνια με τον σύζυγό της και αναζητά τακτικά εξωσυζυγικές σχέσεις σε μια προσπάθειά της να διατηρήσει το γάμο της «σε καλό δρόμο».

“Είμαι παντρεμένη για 10 χρόνια και ο σύζυγός μου είναι εκπληκτικός,” δήλωσε η Layla στην FEMAIL.

“Έχουμε μια όμορφη οικογένεια, και οι δύο εργαζόμαστε σε ξεχωριστές δουλειές και ξοδεύουμε μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε.”

Παρ’ όλα αυτά, η Layla είπε ότι οι σεξουαλικές σχέσεις εντός γάμου έχουν εξαφανιστεί και πως ο σύζυγός της «δεν ενδιαφέρεται πλέον» για αυτή την πλευρά του γάμου τους.

Η Layla προσπάθησε να «ξαναχτίσει» την οικεία πλευρά του γάμου της, αλλά όσο κι αν προσπαθούσε, δεν τα κατάφερε, παρόλο που όλα τα άλλα στη σχέση τους ήταν τέλεια.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

“Όταν ήμουν απλά παντρεμένη, ήμουν μόνη, πραγματικά μόνη,” δήλωσε η Layla, η οποία στράφηκε τον Φεβρουάριο σε ένα site γνωριμιών για να αναζητήσει έναν νέο σύντροφο.

“Συνάντησα μερικούς πραγματικά υπέροχους ανθρώπους και βγήκα για καφέ και ραντεβού με άντρες που μου άρεσαν.”

“Αλλά ήθελα απλά να βρω ένα άτομο με το οποίο να επικοινωνώ.”

Και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα, όταν η Layla γνώρισε έναν παντρεμένο άντρα, τον Jamie.

“Αισθάνθηκα πραγματικά άνετη μαζί του την πρώτη φορά που συναντηθήκαμε και σύντομα κανονίσαμε να ξανασυναντηθούμε”, είπε η Layla.

“Είναι σε παρόμοια κατάσταση με μένα κι αυτό κάνει την όλη φάση πολύ πιο εύκολη, αν δεν μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον ή αν πρέπει να ακυρώσουμε το ραντεβού την τελευταία στιγμή.”

Παρά τα πολυάσχολα προγράμματά τους, η Layla και ο Jamie κανονίζουν τις κρυφές τους συναντήσεις σχεδόν κάθε εβδομάδα και συνομιλούν όλη την ημέρα.

“Είμαστε σε επαφή αρκετές φορές την ημέρα και προσπαθούμε να βγαίνουμε για σύντομα ραντεβού όποτε μπορούμε,” είπε η Layla.

“Η γνωριμία μου με τον Jamie με έχει ανακουφίσει από την πίεση του γάμου μου και δεν αισθάνομαι πλέον δυσαρέσκεια για την έλλειψη οικειότητας στο σπίτι.”

“Μπορώ απλά να απολαύσω τον χρόνο μου με το σύζυγό μου και ο γάμος μας είναι καλύτερος από ποτέ. Πλέον, είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη.”

διαφορετικό

 

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories