Περνάει με μαύρο μανό τα καθαρά της δάχτυλα – το αποτέλεσμα; Θα το δοκιμάσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! - Fanpage

Περνάει με μαύρο μανό τα καθαρά της δάχτυλα – το αποτέλεσμα; Θα το δοκιμάσω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Με τον Οκτώβριο να έχει ήδη φτάσει, είναι ώρα να σκεφτείς σοβαρά τη στολή σου για το Halloween. Γιατί αν είσαι σαν και μένα, θα τη φτιάξεις τελευταία στιγμή πάλι.

Μη φοβάσαι, αγαπητέ αναγνώστη. Έχουμε τις τέλειες λύσεις για να φτιάξεις μια αριστοτεχνικά τρομακτική στολή για το Halloween με λίγα χρήματα.

Αν ψάχνεις διασκεδαστικούς τρόπους να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου φέτος, τσέκαρε αυτό το μακιγιάζ που θα σε μεταμορφώσει σε χαρακτήρα κόμικ ή σε ποπ αρτ είδωλο. Και αν προτιμά περισσότερο ένα απλό μανικιούρ για το Halloween, δοκίμασε αυτό το 3D σχέδιο με φαντάσματα φτιαγμένο από υλικά για παιδικές κατασκευές. Αλλά για ένα πραγματικά τρομακτικό μανικιούρ, δοκίμασε το παρακάτω.

Με μόνο δύο μανό – ένα μαύρο και ένα ματ για το τελείωμα- και ένα απλό σφουγγαράκι για μακιγιάζ, μπορείς να μετατρέψεις τα χέρια σου σε ανατριχιαστικά, παγωμένα άκρα ακολουθώντας μερικά απλά βήματα. Αυτό το κόλπο είναι τέλειο για όποιον ψάχνει κάτι τελευταία στιγμή χωρίς στολή. Φόρα και ένα ολόμαυρο σύνολο, ή μια ρόμπα εργαστηρίου με πασαλειμμένη με κέτσαπ, και έχεις την τέλεια στολή για το Halloween!

Θα δοκίμαζες αυτό το τρομακτικό μανικιούρ; Πες μας στα σχόλια και ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ το στους φίλους σου στο Facebook για να το δοκιμάσουν κι εκείνοι!

Αφήστε το σχόλιο σας: