Η αστεία πλευρά της παιδικής αθωότητας μέσα από 13 αξιολάτρευτα παραδείγματα! - Fanpage

Η αστεία πλευρά της παιδικής αθωότητας μέσα από 13 αξιολάτρευτα παραδείγματα!

Οι ενήλικες τείνουμε να απορρίπτουμε τα παιδιά, μέχρι να πουν κάτι εκπληκτικό που θα μας κάνει να αλλάξουμε τον τρόπο που τα αντιμετωπίζουμε και να τα σεβαστούμε.

Σας παρουσιάζουμε μια συλλογή με απροσδόκητες και ξεκαρδιστικές ατάκες παιδιών, που μοιράστηκαν γονείς και αναμφίβολα θα σας εντυπωσιάσουν με την καυστικότητα και την ειλικρίνειά τους!

 «Σήμερα, ο δίχρονος γιος μου είπε ότι ήθελε ένα μεγάλο κομμάτι τούρτα για πρωινό. Όταν του είπα ότι δεν ήταν καλή ιδέα, μου απάντησε “Και γιατί στο καλό όχι;”»

1

 «Την περασμένη εβδομάδα, ρώτησα την ξαδέρφη μου τι ήθελε να γίνει όταν μεγαλώσει. Με κοίταξε στα μάτια και είπε “Ρομπότ”. Λατρεύω τα παιδιά!»

2

 «Ακούγοντας το κοπλιμέντο ενός ωραίου σερβιτόρου για το χαμόγελό μου, ο 9χρονος αδερφός μου ξαφνικά παρατήρησε, “Κάποιος σε γουστάρει!” Απλά πάγωσα. »

3

 «Πρόσφατα, ζήτησα από την 3χρονη κόρη μου να πει στον μπαμπά της να έρθει στο κρεβάτι. Πήγε σε αυτόν και του είπε, “Η μαμά είπε να πας στο κρεβάτι. Ένα…δύο…Μη με κάνεις να πως τρία!”»

4

 «Η 5χρονη κόρη μου κάποτε είπε, “Αν τα Happy Meals (χαρούμενα γεύματα) είναι για παιδιά, τότε οι μεγάλοι τρώνε τα Sad Meals (λυπημένα γεύματα)!” Και αυτό ήταν η μεγαλύτερη αλήθεια που έχω ακούσει.»

5

 «Επιστρέφοντας σπίτι με νέο κούρεμα, ρώτησα την 4χρονη αδερφή μου πως ήμουν. Με κοίταξε 1-2 δευτερόλεπτα και είπε, “Είσαι εντάξει. Λίγο πιο άσχημος”»

6

 «Σήμερα, την ώρα που πήγα να πάρω το γιο μου από το σπίτι της νταντάς, ο 6χρονος γιος της μου έδωσε μερικά νομίσματα και είπε, “Πάρτε αυτά τα λεφτά και μη τον ξαναφήσετε στο σπίτι μας ποτέ ξανά!”»

7

 «Επιτέλους συνέβη! Πριν από μερικές μέρες, η 3χρονη κόρη μου είπε την φράση “@άμα το!” για πρώτη φορά. Ακούγοντάς το η γυναίκα μου, παραλίγο να λιποθυμήσει. Εγώ από την άλλη πλευρά, είχα σκάσει στα γέλια. Αλλά τότε η γυναίκα μου μου έριξε μια ματιά και αμέσως σταμάτησα.»

8

 «Είμαι μερικών μηνών έγκυος και οι ορμόνες μου έχουν ξεσαλώσει. Σήμερα, ο 5χρονος γιος μου με κοίταξε συνοφρυωμένος και είπε, “Έλεγξε τον εαυτό σου, νεαρή μου”»

9

 «Χθες, η 9χρονη κόρη μου ήρθε σπίτι από το σχολείο και είπε, “Θα πάρω έναν υπνάκο. Μη με ξυπνήσεις μέχρι να περπατήσουν δεινόσαυροι αυτόν τον πλανήτη ξανά!” Αυτό είναι το κορίτσι μου!»

10

 «Είμαι δασκάλα σε ιδιωτικό σχολείο. Σήμερα, ένας 3χρονος μαθητής μου ήρθε αργοπορημένος στο μάθημα. Όταν τον ρώτησα γιατί, μου έριξε ένα σοβαρό βλέμμα και είπε, “Έπρεπε να φορέσω παντελόνι! Μόνος μου!”»

11

 «Η τετράχρονη κόρη μου μόλις μου είπε, “Μαμά όταν μεγαλώσω θέλω να είμαι παιδί ξανά.”»

12

 «Χτύπησα στον κόκκυγά μου πρόσφατα. Όσο ήμουν στο φαρμακείο και έπαιρνα παυσίπονα, η 8χρονη κόρη μου φώναξε για να ακούσουν οι πάντες, “Η μαμά έσπασε τον ποπό της! Δόξα το Θεό για τα μικρά παιδιά!»

13

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: