Μοιάζει με ένα ασυνήθιστο Παιχνίδι. Μόλις όμως δείτε ΠΩΣ μπορεί να Βοηθήσει τα Παιδιά σας, θα το Λατρέψετε! - Fanpage

Μοιάζει με ένα ασυνήθιστο Παιχνίδι. Μόλις όμως δείτε ΠΩΣ μπορεί να Βοηθήσει τα Παιδιά σας, θα το Λατρέψετε!

Τα παιδιά ποτέ δεν μπορούν να είναι σίγουρα ότι κάποιος μπορεί να κρατήσει ένα μυστικό. Το να μοιράζονται τους φόβους και τα προβλήματά τους με κάποιον μπορεί να φαίνεται τρομακτικό και μερικές φορές απλά δεν είναι η σωστή κίνηση. Ενδεχομένως να αισθάνονται ντροπή να ζητήσουν βοήθεια ή απλά παρηγοριά, επειδή οι μεγάλοι έχουν έναν πολύ πιο ώριμο τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων που τα κάνει να αισθάνονται άγχος και αμηχανία.

Τώρα όμως υπάρχει ένα ανατριχιαστικό μικρό παιχνίδι που θα βοηθήσει τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τους φόβους, τα προβλήματα και το άγχος τους, βασιζόμενα στις δικές τους δυνάμεις! Με μία τρύπα στο στόμα και μια στο χέρι του, τα παιδιά μπορούν να μιλήσουν στο χέρι και ακούσουν την τροποποιημένη φωνή τους να αντηχεί από το στόμα του. Η Emi Schenkelbach έκανε σίγουρα πολύ καλή δουλειά με αυτή την ιδέα!

Στην κοιλιά του, έχει μια μικρή τσέπη όπου μπορούν να βάλουν φωτογραφίες και άλλα προσωπικά και αγαπημένα τους πράγματα. Ωστόσο, είμαστε λίγο διστακτικοίσχετικά με το σχεδιασμό. Αν βλέπαμε αυτό όταν ήμασταν παιδιά, σίγουρα θα μας τρόμαζε!

1

2

3

4

5

6

Credits: Bit Rebels

Αφήστε το σχόλιο σας: