Πως θα προετοιμάσετε το παιδί σας για την Ανάσταση - Fanpage

Πως θα προετοιμάσετε το παιδί σας για την Ανάσταση

Μόλις λίγες ώρες μας χωρίζουν από την Ανάσταση, την οποία τα παιδιά περιμένουν με ανυπομονησία, προκειμένου να κρατήσουν την πολυπόθητη λαμπάδα τους, όλο καμάρι στην εκκλησία και να δούνε το υπερθέαμα με τα πυρτοτεχνήματα και τα βεγγαλικά.

Για να κυλήσουν όμως όλα χωρίς απρόοπτα και να περάσετε ένα πανέμορφο βράδυ, είναι καλό να προετοιμάσετε στοιχειωδώς το παιδί σας.

Πρώτα από όλα φροντίστε να κοιμηθεί -έστω και λίγο- το μεσημέρι, καθώς η Ανάσταση είναι 12 τα μεσάνυχτα και θα ακολουθήσει το γιορτινό τραπέζι, που σημαίνει ότι το παιδί σας για να αντέξει, πρέπει να έχει δυνάμεις και ενέργεια.

Τι ίδιο ισχύει και για το φαγητό. Φροντίστε τα γεύματά του μέσα στη μέρα να είναι τέτοια που θα μπορεί να απολαύσει τις λιχουδιές που θα έχετε ετοιμάσει!

Εξηγήστε του πώς πρέπει να κρατάει τη λαμπάδα, ότι πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα και το ιδανικό είναι να προμηθευτείτε το προστατευτικό που μπαίνει στη λαμπάδα για να μην καεί από το κερί που στάζει.

Τέλος, βρείτε μαζί με το παιδί σας τα ρούχα που θα φορέσει απόψε. Έτσι θα χαρεί με την όλη προετοιμασία, θα περιμένει με μεγαλύτερη ανυπομονησία το αποψινό βράδυ και σίγουρα θα το απολαύσει.

Αφήστε το σχόλιο σας: