Το κόλπο αυτού του γιατρού για να σταματήσει το κλάμα του μωρού είναι κάτι που όλοι οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν! - Fanpage

Το κόλπο αυτού του γιατρού για να σταματήσει το κλάμα του μωρού είναι κάτι που όλοι οι γονείς πρέπει να γνωρίζουν!

Υπάρχει κάποιος ήχος πιο θλιβερός από το κλάμα του μωρού; Κάθε φορά που τον ακούμε, θέλουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να κάνουμε το μωρό να αισθανθεί καλύτερα, αλλά μερικές φορές το κλάμα δεν σταματάει με τίποτα. Τώρα βρήκαμε μια επιτυχημένη τεχνική που λειτουργεί σαν πραγματική μαγεία.

Η τεχνική ονομάζεται «The Hold» και ο παιδίατρος Dr. Robert Hamilton είναι εδώ για να δείξει αυτή την απίστευτα αποτελεσματική μέθοδο. Μας την δείχνει σε μερικά μωρά που κλαίνε ασταμάτητα και αυτή η τεχνική θα λειτουργήσει ανεξάρτητα από το γιατί τα μωρά κλαίνε.

Πρώτον, ο γιατρός κρατάει το μωρό έτσι ώστε να είναι στραμμένο προς τα κάτω. Γυρίζει το δεξί χέρι του μωρού απαλά πάνω από το στήθος του και το αριστερό του χέρι στα δεξιά του, κι έτσι σταυρώνει τα μικρά του χέρια.

Στη συνέχεια κρατά το μωρό στο ένα χέρι του και προσεγγίζει πολύ απαλά το λαιμό των μωρών με το δείκτη του δάχτυλου και τον αντίχειρα του άλλου χεριού του. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα απαλού κουνήματος, το μωρό έχει ηρεμίσει αμέσως! Αμέσως, το μωρό είναι ήσυχο και ήρεμο, ακόμα και μετά από εμβόλιο.

Αυτό λειτουργεί σοβαρά σαν μαγικό!

Θα πρέπει να παρακολουθήσετε το γρήγορο βίντεο του Dr. Hamilton παρακάτω για να μάθετε τις αυτή την μέθοδο.

Credit: TipHero

Αφήστε το σχόλιο σας: