Όταν είδαν την ακτινογραφία του γιου τους, ανατρίχιασαν. Τώρα προειδοποιούν όλους τους γονείς για αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο! - Fanpage

Όταν είδαν την ακτινογραφία του γιου τους, ανατρίχιασαν. Τώρα προειδοποιούν όλους τους γονείς για αυτόν τον θανάσιμο κίνδυνο!

Τα βρέφη, δεν μπορούν να καταναλώσουν κάποια τρόφιμα και για αυτό το λόγο οι γονείς καλούνται να μην ταΐζουν στα παιδιά τους στερεά πράγματα, μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία. Ένας Αυστραλός μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Facebook, η οποία αποδεικνύει την αδυναμία των μικρών παιδιών.

Η φωτογραφία είναι μια ακτινογραφία, η οποία δείχνει ένα σταφύλι που είναι κολλημένο στο λαιμό ενός μικρού παιδιού. Οι γονείς που δημοσίευσαν την εικόνα, μιλάνε για το πόσο σημαντικό είναι να κόβουμε τα σταφύλια. Επίσης, γράφουν ότι ο 5χρονος γιος τους έπρεπε να εγχειριστεί υπό γενική αναισθησία, προκειμένου να αφαιρεθεί το σταφύλι.

Σημείωσαν ότι, οι γονείς πρέπει να κόβουν τα σταφύλια και τα ντοματίνια που δίνουν στα παιδιά τους, σημειώνοντας ότι «τα παιδιά βρίσκονται σε μια συνεχή βιασύνη στο σχολείο.»

Η φωτογραφία έχει γίνει viral στο Facebook και έχει κοινοποιηθεί δεκάδες χιλιάδες φορές. Ευτυχώς, το παιδί είναι εντάξει και το σταφύλι αφαιρέθηκε με ασφάλεια. Σύμφωνα με αυτή τη δημοσίευση, ο γιατρός και οι γονείς συμφώνησαν να κοινοποιηθεί η εικόνα προκειμένου να επιτευχθεί ευαισθητοποίηση.

Επιπλέον, στο Τέξας αναφέρεται ότι ένα 3χρονο παιδί πέθανε μετά από πνιγμό από σταφύλι.

Το κορίτσι πνίγηκε από ένα σταφύλι, τη στιγμή που παρακολουθούσε μια ταινία με την οικογένειά της. Πέθανε τρεις ημέρες αργότερα, σε ένα νοσοκομείο του Σαν Αντόνιο.

Credit: Rare

Αφήστε το σχόλιο σας: