Ζευγάρι Μετά Από 13 Προσπάθειες Γινονται Γονείς Και Γιόρτασαν Τα Χριστούγεννα Με Το Μωρό Τους - Fanpage

Ζευγάρι Μετά Από 13 Προσπάθειες Γινονται Γονείς Και Γιόρτασαν Τα Χριστούγεννα Με Το Μωρό Τους

Ζευγάρι Μετά Από 13 Προσπάθειες Έγιναν Γονείς Και Γιόρτασαν Τα Χριστούγεννα Με Το Μωρό Τους

Η 33χρονη Carissa Morris και ο σύζυγός της προσπαθούσαν να αποκτήσουν δικό τους παιδί εδώ και 13 ολόκληρα χρόνια. Φέτος, η επιμονή και η υπομονή τους ανταμείφθηκαν, αφού έκαναν χριστούγεννα με το υγιέστατο νεογέννητο αγοράκι τους.

Πριν συμβεί αυτό, το ζευγάρι είχε περάσει από σαράντα κύματα, έχοντας βιώσει 8 αποβολές και μία τραγική γέννα όπου το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Όλες τις προηγούμενες φορές είχαν προσπαθήσει να συλλάβουν φυσιολογικά, έμελλε όμως να τα καταφέρουν την πρώτη φορά που δοκίμασαν τη διαδικασία της εξωσωματικής.

«Προσπαθούσαμε να συλλάβουμε φυσιολογικά για πολλά χρόνια, αλλά όποτε τα καταφέραμε η κύηση δεν κράτησε πάνω από 6 εβδομάδες», θυμάται η πανευτυχής μαμά, «Τελικά, μετά από εξετάσεις, διαπιστώσαμε ότι είχα ένα πρόβλημα υγείας που επηρέαζε την εγκυμοσύνη μου, ενώ και ο άντρας μου είχε θέματα υπογονιμότητας, πιθανότατα λόγω των σκληρών συνθηκών εργασίας του».

«Όταν έκανα τις απαραίτητες ενέργειες για να απαλλαγούμε από το δικό μου πρόβλημα», συνεχίζει, «αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε με εξωσωματική – με τη μέθοδο της μικρογονιμοποίησης. Παρά τις μικρές πιθανότητες που μας έδωσαν η τύχη μας χαμογέλασε».

Ο μικρούλης, που γεννήθηκε 3 εβδομάδες νωρίτερα, αλλά ήταν σχεδόν 3 κιλά, πέρασε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο λόγω κάποιων αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπισε μετά τη γέννησή του. Αρχικά, η μαμά του δεν πρόλαβε ούτε να τον αγκαλιάσει παρά μόνο αφού είχαν περάσει 30 ώρες περίπου.

«Η στιγμή που τον πρωτοκράτησα στην αγκαλιά μου ήταν μαγική», λέει η Carissa, «προς το παρόν παραμένει στη ΜΕΘ μέχρι να δυναμώσει, αλλά οι εξετάσεις του είναι όλες καλές. Και μόνο που τον έχουμε είναι ένα θαύμα κι ελπίζουμε σύντομα να τον πάρουμε σπίτι, κοντά μας, για να του δώσουμε και όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα του».

Πηγή: mirror.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: