Για τους λάτρεις του κρέατος, σίγουρα θα γνωρίζετε ότι ένα καλό κομμάτι είναι συχνά και πολύ ακριβό, αλλά με αυτό το τρικ θα μπορέσετε να μετατρέψετε οποιοδήποτε κομμάτι σε μια λαχταριστή μπριζόλα που θα σας τρέχουν τα σάλια!
Για το πιο σκληρό κρέας, το μυστικό είναι να το κόβετε κάθετα προς τις μυϊκές ίνες και αυτό ακριβώς μας δείχνει το νέο βίντεο του America’s Test Kitchen: πως να κόβουμε σωστά το κρέας ώστε να το απολαμβάνουμε περισσότερο.
Ο Dan χρησιμοποιεί ένα CT3 Texture Analyzer για εξακριβώσει πόση δύναμη χρειάζεται για να δαγκώσει κάποιος το κρέας και τα αποτελέσματα είναι απίστευτα!