Αν δεν θέλετε το Μήλο σας να Καφετίζει Αμέσως μόλις το κόψετε, δοκιμάστε αυτό το Απλό Κόλπο!

Υπάρχουν 3 κύριες παραλλαγές μήλων: τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα πράσινα, με διαφορετική γεύση το καθένα. Κλασικό κόκκινο, ξινό πράσινο ή γλυκό κίτρινο λοιπόν;

Όποιο κι αν διαλέξετε, το γεγονός είναι ότι αρχίζουν να μαυρίζουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφότου τα κόψουμε, πράγμα πολύ ενοχλητικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι το μήλο δεν είναι πλέον βρώσιμο, αλλά σίγουρα δεν φαίνεται το ίδιο “ελκυστικό”. Ευτυχώς όμως, το κανάλι του youtube “America’s Test Kitchen” βρήκε την τέλεια λύση.

Είναι εύκολη και γρήγορη και απαιτεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να διατηρήσετε το αρχικό χρώμα του μήλου σας, ειδικά αν έχετε καλεσμένους στο τραπέζι!

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

Credits: TVP

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους