Αρχικά φαίνεται σαν μια συνηθισμένη πίτσα, αλλά μόλις προσέξαμε τη ζύμη; Μείναμε με ανοιχτό το στόμα!

Πλέον κυκλοφορούν άπειρες συνταγές με παραλλαγές της πίτσας – δεν υπάρχει όριο! Η πίτσα μπορεί να γίνει η βάση για πολλές νόστιμες συνταγές και ήταν ζήτημα χρόνου πριν συνδυαστεί με ένα ακόμη κλασικό φαγητό. Σας παρουσιάζουμε την πίτσα-ρολό κιμά!

Θα χρειαστείτε:

-300 γραμμάρια κιμά
-1 αβγό
-1/3 φλιτζανιού βρόμη
-1 κόκκινο πιπέρι σε κυβάκια
-1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
-αλάτι
-1/2/ κ.γ. Πιπέρι καγιέν
-1/3 φλιτζανιού σάλτσα ντομάτα
-1 κ.γ. Ρίγανη
-4 μανιτάρια σε φέτες
-1 1/3 φλιτζάνια μοτσαρέλα τριμμένη
-6 ντοματίνια σε φέτες
-φρέσκα φύλλα βασιλικού

Οδηγίες:

1. Για την «ζύμη» της πίτσας, ανακατέψτε τον κιμά, το αβγό, την βρόμη, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι καγιέν. Απλώστε το μίγμα σε ένα ταψί που ανοίγει και ψήστε στους 190 για 20 λεπτά.
2. Όταν ψηθεί η ζύμη, καλύψτε την με σάλτσα για πίτσα. Ρίξτε λίγη ρίγανη και προσθέστε τα μανιτάρια, το τυρί και την ντομάτα.
3. Ψήστε το για άλλα 10 λεπτά στους 190. Όταν ψηθεί, γαρνίρετε με μερικά φρέσκα φύλλα βασιλικού.

Μπορείτε να έχετε δοκιμάσει πίτσα με κρέας ξανά, αλλά αυτή η συνταγή την πάει σε άλλο επίπεδο!

Credit: hefty.co

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους