Βάζει κιμά μέσα σε λίγη ζύμη… Μόλις δείτε τη συνέχεια θα σας τρέχουν τα σάλια!

Είναι νόστιμα, έχουν κρέας, και είναι σχεδόν αδύνατο να φάτε ένα και να μη γεμίσετε με ζουμιά – αλλά όχι πια!

Η παρακάτω συνταγή δίνει μια νέα εκδοχή του κλασικού εδέσματος και είναι εξίσου εκπληκτική.

Βάζοντας τον κιμά σας σε μια τσέπούλα ζύμης και, στη συνέχεια, κλείνοντας τη ζύμη γύρω από τη γέμιση, θα γλιτώσετε τα λάδια που θα τρέχουν.

Απλά τσιμπήστε τις άκρες γύρω από τη γέμιση και ψήστε στους 350 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.

Μπορείτε επίσης να κάνετε και παραλλαγές, κρατώντας για τη γέμιση μια μεγάλη έκπληξη, απλά γεμίζοντάς το με υλικά δικής σας επιλογής.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πόσο απλή είναι αυτή η συνταγή. Δεν μπορώ να περιμένω για να δοκιμάσω μια νέα παρτίδα.

Θα δοκιμάζατε αυτή τη συνταγή στην κουζίνα σας;

Πηγή

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους