Βάζει 2 φέτες ψωμί στο τηγάνι και προσθέτει τριμμένο τυρί και λάδι. Το αποτέλεσμα; ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να γίνει το τηγανητό σάντουιτς με τυρί ακόμη καλύτερο; Φυσικά! Απλά προσθέτουμε κι άλλο τυρί!

Μπορεί αυτή η γρήγορη και πανεύκολη συνταγή να μην είναι τόσο διαδεδομένη στην Ελλάδα, σίγουρα όμως μόλις τη δοκιμάσετε δε θα μπορείτε να σταματήσετε να την φτιάχνετε σε κάθε ευκαιρία!

Ακολουθήστε τη συμβουλή του σεφ στο βίντεο που ακολουθεί και προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε τσένταρ. Θα μας θυμηθείτε!

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους