Βγάζει την ψίχα από το Ψωμί και το Τηγανίζει. ΑΥΤΟ που προσθέτει στη Συνέχεια; Θα σας Ξετρελάνει!

Αν θέλετε να απολαύσετε ένα γρήγορο και θρεπτικό πρωινό, τότε η παρακάτω συνταγή θα γίνει μία από τις αγαπημένες σας!

Θα χρειαστείτε (για 2 μερίδες):

  • 1 αβοκάντο
  • 2 φέτες ψωμί
  • λάδι για τηγάνισμα
  • 2 αυγά
  • αλατοπίπερο
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί μοτσαρέλα
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
  • φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Οδηγίες:

Κόψτε το αβοκάντο στη μέση και αφαιρέστε το σπόρο. Στη συνέχεια κόψτε δύο παχιές φέτες από κάθε μισό και αφαιρέστε τη φλούδα.

Βάλτε τις φέτες αβοκάντο πάνω στις φέτες ψωμιού και κόψτε το περίγραμμα του ψωμιού γύρω από το αβοκάντο έτσι ώστε να ταιριάζει στην τρύπα.

Τηγανίστε τις φέτες ψωμιού σε ένα τηγάνι για περίπου δύο λεπτά.

Όταν η μία πλευρά γίνει, γυρίστε τις φέτες και τοποθετήστε τις φέτες αβοκάντο στην τρύπα. Στη συνέχεια, προσθέστε το αυγό με το αβοκάντο με λίγο αλάτι και πιπέρι. Πασπαλίστε λίγο τυρί πάνω στο ψωμί, κλείστε με καπάκι το τηγάνι και αφήστε το να τηγανιστεί για περίπου 7 λεπτά.

Όταν τελειώσετε, αφαιρέστε τα από το τηγάνι, προσθέστε λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κρεμμυδάκι και σερβίρετε.

Η κρούστα θα ψηθεί τραγανή, ενώ το εσωτερικό θα παραμείνει μαλακό. Δείτε την απολαυστική συνταγή στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: Hefty

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους