Βουτάει τα ξερά κρεμμύδια σε ελαιόλαδο, προσθέτει αλάτι, πιπέρι και τα βάζει στο φούρνο. Το αποτέλεσμα; Γευστικότατο!

Μην ανησυχείτε για το πως θα μυρίζει η αναπνοή σας μόλις δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή: επειδή τα κρεμμύδια μαγειρεύονται, αποκτούν μια αρκετά γλυκιά γεύση και έτσι αποφεύγετε την κακοσμία του στόματος.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ξερά κρεμμύδια στα οποία θα κάνετε μόνο λίγες τομές στο πάνω μέρος (όχι πια δάκρυα!), ελαιόλαδο, βαλσάμικο, αλάτι και πιπέρι.

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους