Μερικοί άνθρωποι έχουν μάθει να βγάζουν την κόρα από κάθε φέτα ψωμί. Αλλά όπως λένε όμως, η κόρα έχει κάποια πολύ χρήσιμα συστατικά για το σώμα. Είναι πολύ κρίμα να τα απορρίπτουμε έτσι γρήγορα! Με αυτή τη συνταγή όμως, παρόλο που αφαιρούμε την κόρα, τελικά παίζει κομβικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.
Δείτε και θα καταλάβετε!
Θα χρειαστείτε (για μία μερίδα):
1 φέτα ψωμιού
λίγο λάδι για το τηγάνι
1/4 ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
1 φέτα ψιλοκομμένο σαλάμι
1 φέτα ψιλοκομμένο ζαμπόν
1 αβγό
τριμμένη μοτσαρέλα
Οδηγίες:
Αφαιρέστε την κόρα της φέτας με ένα μαχαίρι. Πρέπει να μείνει όμως ανέπαφη έτσι ώστε να φτιάξετε ένα δακτύλιο.
Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγαρίσετε την πιπεριά, το σαλάμι και το ζαμπόν.
Βάλτε τα στο κέντρο του τηγανιού και γύρω τους βάλτε την κόρα, πλαισιώνοντάς τα. Ανακατέψτε το αβγό με το τυρί και βάλτε το από πάνω. Τελικά, βάλτε και την ψίχα από πάνω και αφού την ψήσετε και από τις δύο πλευρές είναι έτοιμο!
Ποιος να το φανταζόταν πως η κόρα θα μπορούσε να βοηθήσει για να φτιαχτεί κάτι τόσο γευστικό; Για πρωινό, μεσημεριανό ή σνακ, αυτή η εύκολη συνταγή θα ευχαριστήσει και τους πιο ιδιότροπους.
Πώς σας φαίνεται;
Credit: hefty.co