Η πιτσα τοστ Της Ελενης που μας πηρε τα μυαλα!

Yλικα

12 φετες ψωμι του τοστ
μαγιονεζα
διαφορα κιτρινα τυρια σε φετες
γαλοπουλα βραστη 6 φετες
κετσαπ

Εκτελεση

βάζουμε στο ταψί τις μισές φετες του τοστ τις αλείφουμε με μαγιονεζα
προσθετουμε τις φετες απο τα τυριακαι απο πανω το υπολοιπο ψωμι
αλειμενο με μαγιονεζα.Προσθετουμε το κετσαπτα κιτρινα τυρια την γαλοπουλα
παλι κετσαπ και το υπολοιπο τυρι .Ψυνουμε στους 200 βαθμους μεχρι να
λειωσουν τα τυρια.
Μπορουμε να αυτοσχεδιασουμε και να βαλουμε οτι αλλο υλικο μας αρεσει
καλη ορεξη

Πηγή: daddy-cool.gr

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους