Κόβει ένα κρεμμύδι, προσθέτει ξύδι βαλσάμικο και το βάζει στο φούρνο. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Για όσους από εσάς δεν είστε μεγάλοι φαν του κρεμμυδιού, μετά από αυτή τη συνταγή θα αλλάξετε γνώμη!

Ειδικά αν το αποφεύγετε επειδή δακρύζετε κάθε φορά που το ετοιμάζετε, διαβάστε σε αυτό το άρθρο πως μπορείτε να αντιπετωπίσετε τα… δάκρυα!

Και από εμφάνιση σκίζει!

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους