ΥΛΙΚΑ
1 φαριν-απ
1 κεσεδακι γιαουρτι
1-2 χουφτες τριμμενο τυρι
1 κεσεδακι σπορελαιο
1 αυγο για τη ζυμη
στη μυτη του κουταλιου αλατι και ελαχιστη ζαχαρη
400-500γρ.φετα θρυμματισμενη
10-15 μικρα λουκανικακια Φρανκφουρτης ψιλοκομμενα
1 αυγο για το αλειμμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατευουμε σε μπωλ το φαριν-απ,το γιαουρτι,το σπορελαιο,το τυρι,το αυγο και τη ζαχαρη με το αλατι και ζυμωνουμε
Προσθετουμε τη φετα και τα λουκανικακια και ξαναζυμωνουμε ελαφρα
πλαθουμε μπαλακια,(περιπου οσο το μεγεθος απο ενα κεφτεδακι) και τα Βαζουμε σε ταψι με λαδοκολλα
Αλειφουμε με αυγο και ψηνουμε στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισουν
Μπορειτε ακομα να βαλετε μεσα μανιταρι,πιπεριτσες,μεχρι και παστουρμα για πικαντικο γουστο!!