Μπισκότα Βουτύρου ό,τι καλύτερο έχετε φάει ποτέ!
Υλικα ..
250 βούτυρο
60 γρ,αχνη ζαχαρη
μια βανιλια
250 αλευρι
κορν φλαουρ 50γρ…..
Οδηγίες
Με το μίξερ χτυπαμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα για 6-7 λεπτα σε μεγαλη ταχυτητα
Προσθέστε την βανίλια και χτυπήστε για λίγα δευτερόλεπτα.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κορν φλάουρ μαζί πάνω από το μείγμα βουτύρου και ανακατέβουμε να γινει λείο μιγμα ..
Τοποθετείστε στην σακκουλα γαρνιρισματος κορνέ σε σε σχήμα αστεριού.
Τοποθετείστε στο ταψί σας μια λαδόκολλα.
Ψήστε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 – 13 λεπτά ή μέχρι
να πάρουν χρυσό χρώμα. Αφήστε για λίγα λεπτά στο ταψί για να σφιξουν πριν τα μεταφερεται
Συνταγη George Chatzigiatroudakis
Natalia Papadopouloy
Πηγή: daddy-cool.gr