Σπιτικό κέικ βανίλια, καρύδα με ελαιόλαδο

Υλικά

1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι γάλα χαμηλών λιπαρών
2 φλιτζάνια ζάχαρη
4 αυγά
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο
2 βανίλιες
3 κουταλάκια του γλυκού baking powder

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά καλά χτυπημένα, τις βανίλιες και τέλος την καρύδα και το αλεύρι μέσα στο οποίο έχουμε αναμίξει το baking powder. Ανακατεύουμε καλά το μίγμα μας και το βάζουμε σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους