Τρίβει πάνω στις πατάτες το τυρί και τα βάζει στο φούρνο! Το αποτέλεσμα; Μια ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ γεύσεων και αισθήσεων!

Δεν είναι ένα πιάτο που έχουμε συνηθίσει να τρώμε στην Ελλάδα, αλλά μόλις το δοκιμάσετε σας υποσχόμαστε ότι θα γίνει το αγαπημένο σας!

Υλικά:

  • 900γρ. πατάτες τριμμένες
  • αλάτι και πιπέρι
  • 280 – 3/4 γρ. συμπυκνωμένο ζωμό κότας (να έχει γίνει σαν κρέμα)
  • 450γρ. ξινή κρέμα
  • 1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 220γρ. τριμμένο τυρί cheddar

Δείτε τις οδηγίες στο βίντεο που ακολουθεί:

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους