Τρίβει το τυρί, πάνω από τις πατάτες και τα βάζει στο φούρνο! Το αποτέλεσμα; ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ γεύσεων…

Δεν είναι ένα πιάτο που έχουμε συνηθίσει να τρώμε στην Ελλάδα, αλλά μόλις το δοκιμάσετε σας υποσχόμαστε ότι θα γίνει το αγαπημένο σας!

Υλικά:

900γρ. πατάτες τριμμένες αλάτι και πιπέρι 280 – 3/4 γρ. συμπυκνωμένο ζωμό κότας (να έχει γίνει σαν κρέμα) 450γρ. ξινή κρέμα 1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι 220γρ. τριμμένο τυρί cheddar

Δείτε τις οδηγίες στο βίντεο που ακολουθεί:

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους