Φαλάφελ

Συστατικά
400 γρ. ρεβύθια βρασμένα
4 – 6 σκ. σκόρδο
1 κρεμμύδι
2 κ.γ. κύμινο
2 κ.γ. κόλιαντρο
1 κ.σ. μαϊντανό
2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.

Μέθοδος Εκτέλεσης

Βράζουμε και στεγνώνουμε καλά τα ρεβύθια.
Στη συνέχεια χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από το αλεύρι και το μαϊντανό που τα προσθέτουμε στο τέλος εκτός μίξερ.
Πλάθουμε ομοιόμορφα στρογγυλά κεφτεδάκια.
Τα βάζουμε σε ένα ταψί με αλεύρι και με κυκλικές κινήσεις τα αλευρώνουμε.
Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο.

Tip
Υπέροχος κεφτές από ρεβύθια… μπορεί να γίνει σάντουιτς ή να τους φάτε σκέτους…!

(via)

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους