Φανταστικά πιτσοκούλουρα και pizza

ΠΙΤΣΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΤΣΑ

Πιο νοστιμα πιτσοκουλουρα και πιο νοστιμη και αφρατη πιτσα δε εχετε φαει!

Υλικα

2 αυγα
500 γρ χλιαρο νερο
25 γρ αλατι
1 κ σ ζαχαρη
2 φακ ξηρη μαγια η 40 γρ νωπη
οσο αλευρι σηκωσει περιπου ενα κιλο!
1 φλυντζανάκι το μικρό του καφέ ελαιόλαδο
θυμαρι η ριγανη

Για τη γεμιση

2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
πρασινες και κοκκινες πιπεριες
μπεικον
γαλοπουλα
μανιταρια
edam
gouda
ντοματα χυμο η φρεσκια ψιλοκομμενη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη ζυμη
Σε ενα μεγαλο μπολ βαζω τη μαγια, τη ζαχαρη , το νερο και ανακατευω !Προσθετω τα αυγα το θυμαρι και το αλευρι με το αλατι!Ζυμωνω μεχρι να γινει μια ωραια ζυμη ευπλαστη!Την αφηνω να διπλασιαστει!

Για το μειγμα

Σοταρω το κρεμμυδι ,τις πιπεριες,το μπεικον τα μανιταρια ,τη γαλοπουλα ολα ψιλοκομμενα και στο τελος το χυμο ντοματας!

Χωριζω τη ζυμη σε μικρα μπαλακια σαν ενα μανταρινι και ανοιγω ενα μακροστενο φυλλο! Βαζω το μειγμα μου , ριχνω edam και gouda το τυλιγω,και το τοποθετω στο ταψι με τη λαδοκολλα με το ανοιγμα απο κατω!

Για την πιτσα ανοιγω ενα μακροστενο φυλλο οσο ειναι το ταψι μου!Αναλογα τι ταψι εχετε! Το βουτυρωνω και προσθετω το μειγμα μου με edam και gouda απο πανω!Ψηνω στους 180 β μεχρι να ροδισουν!Αναλογα το φουρνο!

Πηγή: daddy-cool.gr

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους