Έτσι θα Φτιάξετε τις ΠΙΟ λαχταριστές γεμιστές Πατάτες με Τυρί που Φάγατε ποτέ, σε 7 Πανεύκολα Βήματα!

Οι πατάτες είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό λαχανικό που το τρώμε σε οποιαδήποτε μορφή: τηγανιτές, ψητές, βραστές, ως συνοδευτικό, αλλά και ως κύριο πιάτο. Με την παρακάτω συνταγή σας προτείνουμε έναν άλλον τρόπο να δοκιμάσετε τις πατάτες: γεμιστές με τυρί και ψητές στο φούρνο! Είναι πανεύκολη συνταγή και θα ενθουσιάσει τους πάντες!

Βήμα 1

Ξεκινήστε κόβοντας μια πατάτα σε φέτες, αλλά προσέξτε η πατάτα να έχει απλά χαρακιές. Αυτό θα το πετύχετε με τη βοήθεια ενός ξύλινου κουταλιού.

Βήμα 2

Στη συνέχεια ανά χαρακιά ή ανά δύο προσθέστε κομμάτια αλατισμένου βουτύρου.

Βήμα 3

Πάρτε μια σκελίδα σκόρδου και αλείψτε ολόκληρη τη πατάτα.

Βήμα 4

Πασπαλήστε με αλάτι και πιπέρι. Ψήστε τη πατάτα για 60 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Βήμα 5

Αφαιρέστε την πατάτα από τον φούρνο. Οι χαρακιές θα είναι ανοιχτές τώρα. Προσεκτικά προσθέστε κομμάτια από τυρί τσένταρ ή άλλο τυρί της επιλογής σας. Ψήστε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.

Βήμα 6

Αφαιρέστε από φούρνο και προσθέστε από πάνω κρέμα γάλακτος και ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια.

Βήμα 7

Σερβίρετε και απολαύστε! Καλή σας όρεξη!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο με ολόκληρη τη συνταγή και μοιραστείτε τη με τους φίλους σας!

Credit: diply.com

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους