Ουρές σχηματίζονται στην Chinatown στη Νέα Υόρκη για να αγοράσουν ένα παγωτό, που φτιάχνεται εκείνη την ώρα μπροστά τους. Για να φάει κάποιος αυτό το παγωτό, μπορεί να παρακολουθήσει και ολόκληρο το σόου της προετοιμασίας του.
Το 10Below, στην οδό Mott, είναι το μοναδικό μέρος που σερβίρει στους πελάτες του την αμερικανική έκδοση των ταϊλανδέζικων ice cream rolls. Το μαγαζί δεν χρειάστηκε καμία διαφήμιση, αφού οι πελάτες αναρτούσαν συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram, με αποτέλεσμα να τρέξουν χιλιάδες περίεργοι.
Το παγωτό μοιάζει με spring roll και δημιουργείται πάνω σε μία παγωμένη πλάκα, όπου αρχικά απλώνεται ρεuστό σπιτικό παγωτό. Οι άνθρωποι που το φτιάχνουν προσθέτουν γαρνιτούρες, φρούτα, μπισκότα και ό,τι άλλο ζητήσει ο ορεξάτος πελάτης και στη συνέχεια σχηματίζουν τα ρολά με κινήσεις που θυμίζουν τους ειδικούς του σούσι.
Οι ρίζες της τεχνικής είναι στην Ταϊλάνδη, μόνο που οι 3 εικοσάχρονοι ιδιοκτήτες του μαγαζιού έβαλαν και τη δική τους πινελιά.
[via]