Έχετε Αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα Φαγητά στις Διαφημίσεις φαίνονται πάντα Τέλεια και Πεντανόστιμα; Η Αλήθεια θα σας Αηδιάσει!

Τίποτα δεν φαίνεται καλύτερο, όπως σε μια διαφήμιση. Η παραπλάνηση που κάνουν τα μέσα ενημέρωσης, είναι απίστευτη!

Δείτε 15 απίθανα κόλπα που κάνουν οι φωτογράφοι, προκειμένου το φαγητό στις διαφημίσεις να φαίνεται υπέροχο:

1. Ένα αποσμητικό κάνει λαμπερά φρούτα

Τα φρούτα, πάντα φαίνονται λαμπερά στις φωτογραφίες. Αυτό συμβαίνει, διότι τα ψεκάζουν με ένα αποσμητικό σπρέι ή με λακ.

2. Λάδι κινητήρα αντί για σιρόπι σφενδάμου

Οι τηγανίτες θα απορροφούσαν πολύ γρήγορα το πραγματικό σιρόπι. Έτσι, οι φωτογράφοι το αντικατέστησαν με λάδι κινητήρα.

3. Τα μπιφτέκια των burger χρωματίζονται με βερνίκι παπουτσιών

Με αυτόν τον τρόπο, φαίνονται πιο νόστιμα και ζουμερά.

4. Η γλυκερίνη κάνει τα θαλασσινά να δείχνουν φρέσκα

Τα θαλασσινά χάνουν την παρουσία τους πολύ γρήγορα. Για να τα κρατήσουν φρέσκα και ζουμερά, οι φωτογράφοι φτιάχνουν ένα μείγμα από νερό και γλυκερίνη.

5. Συρόπι γλυκόζης για το κινέζικο φαγητό

Τα noodles στεγνώνουν γρήγορα, οπότε η προσθήκη γλυκόζης στο πιάτο τα δείχνει πιο νόστιμα.

6. Χαρτόνι ανάμεσα στο κέικ

Με αυτόν τον τρόπο, κρατάνε το κέικ στεγνό και αφράτο.

7. Υγρό πιάτων για αφρό

Η μπύρα, το γάλα, ο καφές, δείχνουν πιο ελκυστικά έτσι.

8. Πουρές πατάτας αντί για παγωτό

Το παγωτό λιώνει πολύ γρήγορα. Έτσι, οι φωτογράφοι το αντικαθιστούν με πουρέ πατάτας.

9. Αφρός ξυρίσματος αντί για σαντιγί

Ο αφρός ξυρίσματος, δεν διατρέχει τον κίνδυνο να λιώσει.

10. Πλαστικά παγάκια

Τα κανονικά παγάκια, λιώνουν πολύ γρήγορα κάτω από τα φώτα.

11. Κόλα αντί για γάλα

Τα δημητριακά, απορροφούν γρήγορα το γάλα και έτσι δεν μένουν στην επιφάνεια.

12. Αφρώδη ποτά με αντιόξινα φάρμακα

Οι φυσαλίδες διοξειδίου του άνθρακα στα αναψυκτικά εξαφανίζονται γρήγορα. Η ανάμειξη του ανθρακούχου νερού και των αντιόξινων προκαλεί μια χημική αντίδραση εξουδετέρωσης, με αποτέλεσμα οι φυσαλίδες να επανεμφανίζονται.

13. Κοτόπουλο με χαρτί κουζίνας

Τα κοτόπουλα στις διαφημίσεις δεν είναι μαγειρεμένα στη σχάρα. Υποβάλλονται σε μια ελάχιστη θερμική επεξεργασία και στη συνέχεια ζωγραφίζονται. Για να προσθέσουνε όγκο, οι φωτογράφοι τα γεμίζουν με χαρτί κουζίνας και τα ράβουν.

14. Οι σάλτσες παρασκευάζονται με κερί

Για να δημιουργήσουν την τέλεια σάλτσα, λιώνουν κερί σε διάφορα χρώματα.

15. Ο ατμός είναι τεχνητός

Εκτός από το Photoshop, οι φωτογράφοι έχουν και άλλους τρόπους που δημιουργούν ατμό:

  • Έναν ατμομάγειρα – θα τον περάσουν πάνω από το φαγητό μερικές φορές για να δημιουργήσουν καπνό.
  • Μπάλες βαμβακιού – οι φωτογράφοι τις βρέχουν και τις βάζουν σε φούρνο μικροκυμάτων. Στη συνέχεια, τις τοποθετούν μέσα στο πιάτο, δημιουργώντας λίγα λεπτά ατμού για τις φωτογραφίες.
  • Μια ειδική συσκευή για την προσομοίωση ατμού.

Credit: BrightSide

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους