Υλίκα
300 γρ. μπισκότα digestive
400 γρ. nutella
5 κ.σ ανάλατο βούτυρο
450 γρ. τυρί κρέμα
1/ 2 κούπα άχνη
φουντούκια
Εκτέλεση
Σπάμε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη και τα ανακατεύουμε πολύ καλά με το βούτυρο και με μια κουταλιά της σούπας Nutella. Γεμίζουμε το τσέρκι με το τριμμένο μπισκότο, το οποίο πατάμε καλά για να γίνει επίπεδο. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε την επικάλυψη από Nutella.
Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ το τυρί κρέμα με την άχνη και την υπόλοιπη Νutella (τρώμε λίγες κουταλιές για δοκιμή γιατί αλλιώς θα κλαίνε μικρά panda) και μετά το απλώνουμε πάνω στη βάση από μπισκότο. Το βάζουμε ξανά στο ψυγείο, περίπου για 40 λεπτά για να μπορέσει να παγώσει καλά και να βγει από το τσέρκι. Τέλος σπάμε ελαφρώς τα φουντούκια και τα καβουρδίζουμε με λίγο βούτυρο στο τηγάνι και τα ρίχνουμε από πάνω.
Πηγή: 4moms.gr