Βάζει μια παγωμένη μπριζόλα σε καuτό ελαιόλαδο και… Τόσο καιρό μαγειρεύαμε λάθος!

Υπάρχει κάποιος που να μην του αρέσει μια υπέροχη μπριζόλα; Είτε την προτιμάτε ξεροψημένη είτε ζουμεpή, η Jill Urban θα σας μάθει το μυστικό για να την προετοιμάσετε τέλεια στο σπίτι σας!

Ποιο είναι αυτό το μυστικό; ΔΕΝ την ξεπαγώνουμε!

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους