Γέμισε το ταψί με Τσένταρ & Πατάτες, το σκέπασε με 45 Φέτες Μπέικον και το έβαλε στο φούρνο. Το αποτέλεσμα; Πανδαισία γεύσεων!

«Ω Θεέ μου, αυτό είναι πολύ μπέικον», είχε πει κάποιος. Οπότε, αν τα επίπεδα χοληστερίνης σας είναι χαμηλά και ψάχνετε για ένα γευστικό γεύμα, δείτε την παρακάτω συνταγή:

Θα χρειαστείτε:

  • 45 φέτες μπέικον
  • 5 μεσαίες πατάτες
  • 400 gr τριμμένο τυρί τσένταρ
  • αλατοπίπερο

Διαδικασία:

Τοποθετήστε τις φέτες μπέικον σε ένα ταψί, έτσι ώστε να επικαλύπτονται και να σχηματίζουν κύκλο. Τα άκρα πρέπει να εξέχουν πάνω από την άκρη του ταψιού και η επιφάνεια του ταψιού να καλύπτεται.

Πλύνετε τις πατάτες και κόψτε τες σε λεπτές φέτες. Τοποθετήστε μια στρώση από φέτες πατάτας πάνω από το μπέικον, προσθέστε αλάτι και πιπέρι και ρίξτε το τριμμένο τυρί. Επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές. Κάθε φορά να προσθέτετε λιγότερες φέτες πατάτας.

Τέλος, τραβήξτε τις φέτες του μπέικον μία-μία προς τα μέσα, καλύπτοντας πλήρως την τελευταία στρώση τυριού. Ψήστε για 2 1/2 ώρες στους 170 ° C. Απολαύστε το!

Credit: Hefty

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους