Γεμίζει μία φόρμα με Γάλα, Αυγά, Λουκάνικο και… Όταν είδαμε το αποτέλεσμα, δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε!

Αγαπώ το φθινόπωρο. Όλα τα αγαπημένα μου πράγματα τα κάνω το φθινόπωρο – συμπεριλαμβανομένων πεντανόστιμων συνταγών, όπως αυτή.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα τη μοιραστώ μαζί σας και είμαι σίγουρη πως θα τη δοκιμάσετε!

Συστατικά:

  • 1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 1 φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα
  • 1 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο
  • Αλεύρι 1 φλιτζάνι
  • 1 κουτ. μαγειρική σόδα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού. αλάτι
  • Λουκανικάκια κομμένα σε μικρά κομμάτια

Οδηγίες:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 Βαθμούς. Βάλτε το βούτυρο και τη ζάχαρη σε ένα μπολ και χτυπήστε ελαφρά, προσθέστε τα αυγά και συνεχίστε το ανακάτεμα.

Σε ένα ξεχωριστό μπολ, συνδυάστε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Χτυπάμε τα υγρά συστατικά.

Τοποθετήστε τα κομμάτια από τα Λουκανικάκια στα κύπελλα.

Ψήνουμε για 8-12 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.

Αφήστε το να κρυώσει και στη συνέχεια σερβίρετε με μουστάρδα, κέτσαπ, ή την αγαπημένη σας σάλτσα.

Απολαύστε το!

Πηγή: tonwtiko.com

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους