Γλυκιά νοστιμιά σε 5 λεπτά – Ήλιος σφολιάτας και μερέντα!

Πεντανόστιμο και πολύ γρήγορο!

Υλικά

2 φύλλα σφολιάτας έτοιμη
1 φλυτζάνι Nutella
γάλα
άχνη ζάχαρη για γεύση
Οδηγίες

1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 º.
2.Σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος, τοποθετήστε το πρώτο φύλλο σφολιάτας, αλείψτε με Nutella, αφήνοντας μισό εκατοστό ελεύθερο, γύρω από την άκρη.
3.Τοποθετήστε το δεύτερο φύλλο στην κορυφή.
4.Βάλτε ένα ποτήρι στη μέση και πιέστε ελαφρά.
5.Χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος ενός μαχαιριού, Χωρίζουμε τη ζύμη σε τέσσερα ίσα μέρη. Συνεχίστε να χωρίζετε την ζυμη στα 8 και μετα στα 16 , μέχρι να πάρετε όσες ακτίνες θέλετε.
6.Κρατήστε την άκρη του κάθε κομματιού και περιστρέψτε τρεις φορές. Αλείψτε το πάνω μέρος με λίγο γάλα και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
7.Ψήστε για 25-30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η σφολιάτα.

Αφαιρέστε από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει, αφαιρέστε την λαδόκολλα και το μεταφέρουμε σε ένα δίσκο.
Ετοιμο για σερβίρισμα!

Πηγή:spotthedot.gr

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους