Η ζαμπονοκασερόπιτα της τεμπέλας!

Η ζαμπονοκασερόπιτα της τεμπέλας!

Υλικά:
1 ποτήρι γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 αβγά
2 κούπες αλεύρι
1/2 κούπα λάδι
τυρί
ζαμπόν
κασέρι (ανάλογα με την προτίμηση σας)

Σε μιά λεκανη ρίχνουμε τα αβγά το γάλα και το γιαούρτι και τα χτυπάμε ελαφρώς με το μίξερ χειρός.

Προσθέτουμε το λάδι και το αλεύρι και συνεχίζουμε να τα αναμειγνύουμε για 2-3 λεπτάκια .

Τέλος, ρίχνουμε το το υλικό που μας αρέσει, π.χ. κασέρι σε κομματάκια ή τυρί ή ζαμπόν και τα ανακατεύουμε όλα μαζι.

Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40-50 λεπτά στους 180c.

Καλή επιτυχία!

Πηγή:daddy-cool.gr

Related posts

Taste Atlas: «Υμνήθηκε» το τζατζίκι στην λίστα με τα καλύτερα dips του κόσμου

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας & το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους

Θα γίνουν ανάρπαστα: Τα μελομακάρονα της γιαγιάς Αλεξάνδρας που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους