0
Την φτιάχνει χρονιά την συγκεκριμένη ζύμη για πίτσα! Γίνεται αφράτη κ πάρα πολύ νόστιμη!
Ένα κιλό αλεύρι ,
ενα φακελάκι μαγιά ,
λίγο αλατι ,
ενα τενεκεδακι σπραιτ,
ενα τενεκεδακι χλιαρό νερο
και ενα φλυτζανακι ελαιόλαδο.
Ζυμώνουμε και
Το αφήνουμε να φουσκώσει και χωρίζουμε σε δισκάκια. Εγώ συνήθως φτιάχνω ποσότητα,τις ετοιμάζω και τις βάζω απευθείας στην κατάψυξη.
Οποτε ανα πάσα στιγμή βγάζω απο κατάψυξη και απευθείας στο φούρνο.
Επίσης η συγκεκριμενη ζύμη ειναι τέλεια για πεινιρλι.